Πώς ακριβώς το είπε ο Κασσελάκης; «Ήρθα για να μείνω»! Αν κι εφόσον μείνω, υπό τον όρο ότι δεν θα φύγω νύχτα… πριν με φύγουν με τις πέτρες!

Πώς ακριβώς το είπε ο Κασσελάκης; «Ήρθα για να μείνω»! Αν κι εφόσον μείνω, υπό τον όρο ότι δεν θα φύγω νύχτα… πριν με φύγουν με τις πέτρες!

♣ Το… δράμα του Μητσοτάκη: Θα πρέπει να κάνει ό,τι μπορεί για να πέσει από μόνος του. Γιατί αν περιμένει να τον ρίξουν οι άλλοι…

♣ …πιο πιθανό είναι να κερδίσει τη Eurovision η Ζωή Κωνσταντοπούλου!

♣ Δίκιο έχει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος: Ότι η Ελλάδα είναι η πιο ακριβή χώρα της Ευρώπης είναι μύθος. Ότι δεν είναι… είναι σύντομο ανέκδοτο.

♣ Διαβεβαίωσε πάντως ότι η κυβέρνηση θα συνεχίσει να πολεμάει την ακρίβεια. Για την περίπτωση που κάποιοι θέλουν να μεταναστεύσουν για να γλιτώσουν.

♣ «Πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησης ο εκσυγχρονισμός του Ε­ΣΥ», δήλωσε ο πρωθυπουργός. Άρα δεν γλιτώνει με τίποτα. Το ΕΣΥ. Για τον πρωθυπουργό, πάλι, δεν είμαι σίγουρος.

♣ Μετριόφρων ο Κασσελάκης: «Στόχος μας είναι να αλλάξουμε την Ευρώπη». Μισές δουλειές. Ούτε λέξη για τη Ασία, την Ανταρκτική, τον πλανήτη Κρόνο.

♣ «Εφικτός ο στόχος της δεύτερης θέσης», τονίζει ο Ανδρουλάκης. Γιατί όχι; Εδώ επέστρεψε στη Σούπερ Λιγκ ο… Λεβαδειακός.

Εξερράγη ηφαίστειο στην Ινδονησία, αλλά παραδόξως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κατήγγειλε τον Μητσοτάκη! Τι έγινε, σύντροφοι; Έπεσε η λίμπι­ντο της Θ. Τζάκρη;

♣ «Η εξωτερική πολιτική είναι σοβαρή υπόθεση»… διαπιστώνουν από τον ΣΥΡΙΖΑ. Οκ. Και γιατί ασχολούνται;

♣ Ο Κασσελάκης, όταν μεγαλώσει, θέλει να γίνει Ανδρέας Παπανδρέ­ου και ο Ανδρουλάκης νομίζει ότι είναι ήδη. Δηλαδή, πάλι καλά να λέμε που ο Σπ. Μπιμπίλας…

♣ …νομίζει ότι είναι φτυστός ο Μέγα Αλέξανδρος. Ανφάς, διότι προφίλ φέρνει πολύ στον Μπραντ Πιτ.

♣ Άκρως… επιτυχημένο (!) το ταξίδι στην Τουρκία, λέει ο Κυρ. Μητσοτάκης. Σωστά. Μπορεί ο Ερντογάν να αμφισβήτησε Ρόδο, Σάμο, Χίο…

♣ …δεν τόλμησε, ω­στόσο, να βάλει θέμα για Λευκάδα, Κυλλήνη και Λιβαδειά.

♣ Κακοήθειες ότι, α­κόμη κι αν δεν υπήρχε ο Κασσελάκης, θα έ­πρεπε να τον εφεύρει ο Μητσοτάκης. Αναλογι­κά, βγάζει πολύ περισσότερο γέλιο ο Μ. Σεφερλής.

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εφοριακών που εκβίαζε επιχειρηματίες. Τι έγινε δηλαδή; Είχαν ρίξει τις τιμές και χαλούσαν την πιάτσα;

♣ «Θα βαδίσουμε βήμα βήμα στον ελληνοτουρκικό διάλογο», τονίζει ο Γεραπετρίτης. Πώς λέ­με… θα πάω κι ας μου βγει και σε κακό!

♣ Το 6,7% των πολιτών εμπιστεύεται, λέει, τον Κυρ. Βελόπουλο. Ως πολιτικό αρχηγό ή ως… ανιματέρ, τηλεπωλητή βοτάνων και επιστολών του Χριστού;

♣ Ενώ το 30% έχει θετική γνώμη για τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Πολλοί, αν σκεφτείς ότι σύμφωνα με τις έρευνες μόνο το 10% των Ελλήνων έχει σκεφτεί κάποια στιγμή να αυτοκτονήσει.

♣ Τι θα πει δεν έχει καμιά ευθύνη ο πρωθυπουργός; Ας είχε, και ας πρόσεχε να μην εκραγεί το ηφαίστειο.

♣ Το Μετρό Θεσσαλονίκης πρέπει να είναι το μοναδικό έργο που έ­χουν εγκαινιάσει τέσσερις – πέντε πρωθυπουργοί και ακόμη δεν έχει αρχίσει να δουλεύει.

Κατολίσθηση με πάνω από 100 νεκρούς στην Παπούα Νέα Γουινέα. Μην αρχίσετε τις κακίες. Δεν είχε πάει πρόσφατα προς τα εκεί ο Μητσοτάκης.

♣ Αναλογικά, όταν αρχίσει να λειτουργεί, θα κάνουν εγκαίνια Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή. Τρίτη – Πέμπτη πάρτι.

♣ Προειδοποιούν οι επιστήμονες ότι η αφρικανική σκόνη… ήρθε για να μείνει. Σιγά το πρόβλημα! Εδώ ήρθε ο Βελόπουλος και δέκα χρόνια τώρα δεν λέει να ξεκουμπιστεί.

♣ Το 60% των Ελλήνων έχει αρνητική γνώμη για την κυβέρνηση. Το άλλο 40% έχει αυξημένη αίσθηση του χιούμορ!

♣ Παίρνει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, τη Eurovision η Ελβετία. Τι άλλο μένει να δούμε; Τον Άδωνη influencer;

♣ Συγγνώμη, είναι είδηση το ότι εφοριακοί έπαιρναν μίζες από επιχειρηματίες; Σαν να λέμε ότι οι γιατροί παίρνουν φακελάκι.

♣ Αλλά, όπως εξήγησε και ο πρωθυπουργός, οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Ή μήπως το… αντί­θετο;


ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ