Οι νέες σειρές της σεζόν 2024 – 2025

Οι νέες σειρές της σεζόν 2024 – 2025

• Τι έχουν εγκρίνει έως τώρα AlphaMega, ΕΡΤ, Star

Με νέες σειρές μυθοπλασίας η επόμενη τηλεοπτική σεζόν, ενώ συνεχίζονται και παραγωγές που έχουν ήδη απήχηση στο δείγμα της Nielsen, όπως η «Γη της Ελιάς» του Mega. Ο Alpha θα ενισχύσει την παρουσία του, ενώ η ΕΡΤ συνεχίζει για πέμπτη συνεχόμενη σεζόν να παράγει ελληνικό πρόγραμμα.

Στο Mega θα προβληθεί ο τρίτος κύκλος της σειράς «Maestro» της Foss Productions, ο δεύτερος κύκλος του «Famagusta», η τέταρτη σεζόν της «Γης της Ελιάς» και η νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου με τίτλο «Ταμπού». Αναμένεται να προβληθεί ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Άγιος Παΐσιος: Από τα Φάρασα στον Ουρανό» της Green Olive Films, ενώ θα προβληθούν και οι «17 Κλωστές» του Σωτήρη Τσαφούλια, παραγωγής Cosmote TV.

Ο Alpha, αν και αρχικά σχεδίαζε να ενισχύσει τη «Μουρμούρα», σε παραγωγή Green Pixel, τελικά άλλαξε γνώμη και η σειρά θα ολοκληρωθεί φέτος.

Η νέα παραγωγή στην οποία επενδύει σημαντικά είναι η σατιρική σειρά για τα προγράμματα των άλλων σταθμών «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα», των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου, σε παραγωγή LUMAD – Έλενα Χατζηαλεξάνδρου. Η JK Productions του Γιάννη Καραγιάννη θα αναλάβει την παραγωγή των δύο νέων σειρών του Alpha «Ο Τιμωρός» και «Η Παναγιά της Φωτιάς» και η Green Pixel (Alpha 50% – Star 50%) τη σειρά «Να με φωνάζεις μαμά». Η Primavision του Διονύση Παναγιωτάκη θα ετοιμάσει για τον Alpha τις σειρές «Διάφανη Αγάπη», «Άγιος Έρωτας» και «Δικαιοσύνη» και τον δεύτερο κύκλο του «Γιατρού».

H ΕΡΤ έχει αποφασίσει να βγάλει στον αέρα τις νέες σειρές «Η Μαρία που έγινε Κάλλας», σε συνεργασία με τη Feelgood, και «Το Δίχτυ», σε συνεργασία με τον Μανούσο Μανουσάκη, ενώ συνεχίζουν με τον δεύτερο κύκλο η «Παραλία», σε παραγωγή Foss Productions, και η «Ηλέκτρα», σε παραγωγή JK Productions.

 Καλοκαίρι με «Ηλέκτρα» και «Παραλία»

Ειδικά για το καλοκαίρι, το ΔΣ της ΕΡΤ, με ψήφους 4-1, αποφάσισε να προμηθευτεί 35 επεισόδια από τα 150 της «Ηλέκτρας» που έχουν γυριστεί και άλλα 35 από την «Παραλία», από τα 144 που έχουν επίσης παραχθεί. Είναι σε εξέλιξη οι συζητήσεις με την Primavision του Διονύση Παναγιωτάκη για τη νέα σειρά «Μην το πεις στο αφεντικό μου», ενώ, τέλος, αναμένεται ο δεύτερος κύκλος της «Έρημης Χώρας», με πρώτη μετάδοση από το ΕΡΤFlix. Αντιθέτως, η μετάδοση της «Μεγάλης Χίμαιρας», που είναι βασισμένη στο βιβλίο του Μ. Καραγάτση και είχε προαναγγελθεί, δεν περιλαμβάνεται στον σχεδιασμό.

To Star σχεδιάζει δύο σειρές, σε παραγωγή της Barkingwell Media του Νίκου Κοκλώνη. Πρόκειται για τον δεύτερο κύκλο της κωμικής σειράς «IQ160» και τους «Μαύρους Πίνακες».


ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ