Ν. Γκουλής στο “Π”: Ο Ολυμπιακός μπορεί

Ν. Γκουλής στο “Π”: Ο Ολυμπιακός μπορεί

Του
ΝΙΚΟΥ ΓΚΟΥΛΗ
Προπονητή Ποδοσφαίρου


Το ματς της Τετάρτης, όπως και κάθε τελικός, είναι επικίνδυνο και ασφαλώς τα προγνωστικά απαγορεύονται. Όμως το μομέντουμ φαντάζει ευνοϊκό για τον Ολυμπιακό. Ο αγώνας γίνεται στη χώρα μας και, σε κάθε περίπτωση, η πορεία του Ολυμπιακού το τελευταίο διάστημα μαρτυρά πρόοδο και βελτίωση.

Σίγουρα οι Ιταλοί δεν αποτελούν ευκαταφρόνητο αντίπαλο. Δεν είναι η Ίντερ, η Γιουβέντους, η Μίλαν και η Λάτσιο, όμως η Φιορεντίνα απαιτεί μεγάλη προσοχή. Ομάδα από την Ιταλία που δεν κλείνεται, αλλά αντιθέτως παίζει πάντα για να κερδίζει, διαφέρει αισθητά από τις άλλες και μπορεί να σου κάνει τη ζημιά εκεί που δεν το περιμένεις.

Είμαι βέβαιος ότι στον Ολυμπιακό ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και πώς να συμπεριφερθούν. Ο Μεντιλίμπαρ τον έχει ανεβάσει επίπεδο και η αύρα του είναι απολύτως αισθητή στο παιχνίδι του. Την Τετάρτη είναι η στιγμή τους, η ώρα τους, το σημείο είναι ιδανικό για μια μεγάλη υπέρβαση. Πιστεύω στην ελληνική ομάδα, όπως την πίστευα τόσο στη ρεβάνς με τη Μακάμπι όσο και στις αναμετρήσεις με την Άστον Βίλα. Και εκτιμώ ότι μπορεί να το σηκώσει.

Θα είναι τεράστια επιτυχία για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ιστορική και σημαίνουσα. Με πολλαπλά οφέλη, και όχι μόνο για τον Ολυμπιακό. Του εύχομαι από καρδιάς την καλύτερη δυνατή κατάληξη στην έτσι κι αλλιώς εξαιρετική πορεία του.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ