Νίκη έστω και στο photo finish θέλουν στο ΠΑΣΟΚ

Νίκη έστω και στο photo finish θέλουν στο ΠΑΣΟΚ

–Πού ποντάρει ο Ν. Ανδρουλάκης για τις ευρωεκλογές

Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και στο ΠΑΣΟΚ δίνουν τη μάχη, σκληρή και δύσκολη, με στόχο τη δεύτερη θέση στις ευρωεκλογές, κόντρα στις δημοσκοπήσεις, που… δεν φυσούν με ούριο άνεμο. «Το ΠΑΣΟΚ θα κερδίσει στο photo finish», ανέφερε χαρακτηριστικά παράγοντας της Χαρ. Τρικούπη, θέλοντας να υποδηλώσει με τον τρόπο αυτό ότι η προσπάθεια θα κρατήσει μέχρι την τελευταία στιγμή και θα στεφθεί με επιτυχία.

Στις τελευταίες έρευνες το ΠΑΣΟΚ είναι σταθερά τρίτο, σε μια απόσταση δύο –τριών μονάδων από τον ΣΥΡΙΖΑ, γεγονός που κάνει τους δημοσκόπους να είναι επιφυλακτικοί ως προς το τελικό αποτέλεσμα και να επισημαίνουν ότι μπορεί οι πιθανότητες για το ΠΑΣΟΚ να είναι περιορισμένες, αλλά η μάχη για τη δεύτερη θέση δεν έχει κριθεί ακόμη.

Στις ημέρες που απομένουν έως τις ευρωεκλογές, ο Ν. Ανδρουλάκης και τα άλλα στελέχη του Κινήματος θα επικεντρωθούν στην αύξηση της συσπείρωσης και στην προσέγγιση των αναποφάσιστων, που εξακολουθούν να κινούνται σε διψήφια ποσοστά, ενώ σε κάθε ευκαιρία απευθύνονται και στους δυσαρεστημένους με την κυβέρνηση.

Αρκετοί εξ αυτών, άλλωστε, ήταν στο παρελθόν ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ, κατά συνέπεια, η απόσταση που πρέπει να διανύσουν προκειμένου να επιστρέψουν στα… πάτρια εδάφη δεν είναι μεγάλη. Σε κάθε ευκαιρία, ο κ. Ανδρουλάκης τονίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ του Στ. Κασσελάκη δεν συνιστά αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση για τη διακυβέρνηση της χώρας και επισημαίνει ότι στις εκλογές της 9ης Ιουνίου το ΠΑΣΟΚ θα είναι δεύτερο κόμμα και ταυτόχρονα θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την κυβέρνηση και τον Κυρ. Μητσοτάκη. Προεξοφλεί, δε, ότι η Νέα Δημοκρατία όχι μόνο θα μείνει μακριά από το 41% που είχε πάρει στις εθνικές εκλογές του 2023, αλλά θα υποστεί βαριά ήττα. Στην προ ημερησίας διάταξης συζήτηση που θα γίνει στη Βουλή στο τέλος της εβδομάδας ο κ. Ανδρουλάκης πρόκειται να ασκήσει σκληρή κριτική στον πρωθυπουργό και συνολικά στην κυβέρνηση.

Όχι μόνο για την οικονομία και την ακρίβεια, που είναι το αντικείμενο της συζήτησης, αλλά εφ’ όλης της ύλης, για τα εθνικά θέματα, την εγκληματικότητα, τα Τέμπη, τις υποκλοπές κ.ά.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ