Αγωνία για την επόμενη μέρα στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ – Ραγδαίες οι εξελίξεις

Αγωνία για την επόμενη μέρα στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ – Ραγδαίες οι εξελίξεις

– Ο Τερίμ πλήρωσε το μάρμαρο των κακών εμφανίσεων

Πρόωρο τέλος έλαβε η παρουσία του Φατίχ Τερίμ στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Ο τούρκος τεχνικός, που είχε προσληφθεί μετά τα Χριστούγεννα για να κατακτήσει τον τίτλο, αποτελεί παρελθόν ύστερα από πέντε μήνες, έχοντας την κύρια ευθύνη για το «πράσινο» ναυάγιο.

O 70χρονος συναντήθηκε με τον Γιάννη Αλαφούζο και αποφασίστηκε η λύση της συνεργασία τους. Μετά από 26 αναμετρήσεις (14 νίκες, 6 ισοπαλίες και 6 ήττες), ο Τερίμ φεύγει ως αποτυχημένος από το «Τριφύλλι» και ενώ καιρό τώρα είχε χάσει την επαφή του με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές.

Στα δύο ματς που απομένουν μέχρι το τέλος της σεζόν, με Ολυμπιακό απόψε και στον Τελικό Κυπέλλου με τον Άρη, προπονητής θα είναι ο Χρήστος Κόντης. Ο έλληνας τεχνικός ξέρει άριστα την ομάδα, καθώς επί δυόμισι χρόνια ήταν ο άμεσος συνεργάτης του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο της. Άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Αλέξανδρος Τζιόλης, ο οποίος υπήρξε ποδοσφαιριστής των «πράσινων» επί σειρά ετών και το διάστημα που δούλευε για να γίνει προπονητής είχε περάσει πολλάκις από το Κορωπί.

Ήταν μαζί με τον Κόντη και στον Βόλο.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ