LA PROMESA – Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ: ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

LA PROMESA – Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ: ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην ισπανική σειρά LA PROMESA: Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ, που προβάλλεται απο τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN

ΔΕΥΤΕΡΑ 20 ΜΑΪΟΥ ΕΠ99

Ο Μανουέλ πιλοτάρει κάνοντας βόλτα με τον πατέρα του, ο οποίος του ζητά να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός. Την ίδια στιγμή, η Χάνα συνεχίζει να βρίσκεται μακριά από τη Λα Προμέσα, καθώς για ένα διάστημα εργάζεται για τους γονείς της Χιμένα. Παράλληλα, η Καταλίνα προσφέρεται να βοηθήσει τον Μανουέλ να μάθει περισσότερες πληροφορίες για τη Χάνα. Στο μεταξύ η βαρόνη σε ένα τηλεφώνημά της αναφέρει ότι το σχέδιο της πηγαίνει όπως είχε προγραμματιστεί, ωστόσο κάποιος τυχαία θα την ακούσει και θα φέρει τα πάνω κάτω…

ΤΡΙΤΗ 21 ΜΑΪΟΥ ΕΠ100

Το προσωπικό της Λα Προμέσα διοργανώνει ένα μικρό πάρτι στην αυλή με αφορμή τον γάμο της Πια και του Γκρεγόριο. Στο μεταξύ η Κρουθ είναι έξω φρενών με τη βαρόνη, καθώς η ίδια εξιστορεί στιγμές από τη σχέση της με τον πατέρα της. Η μαρκησία ζητά από τον Αλόνσο να προσβάλλει την διαθήκη του βαρόνου, έτσι ώστε να εμποδίσει την δόνα Ελίζα να λάβει μέρος της περιουσίας του. Την ίδια στιγμή, η Χάνα επιστρέφει στη Λα Προμέσα εξαντλημένη. Ο Μανουέλ μόλις μαθαίνει ότι επέστρεψε στο αρχοντικό σπεύδει να την συναντήσει, χωρίς δεύτερη σκέψη.

ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΜΑΪΟΥ ΕΠ101

Όλοι είναι συγκλονισμένοι από την κατάσταση στην οποία η Χάνα επέστρεψε από το αρχοντικό του Δούκα, καθώς θεωρούν ότι αναγκάστηκε να δουλέψει στα χωράφια από την ανατολή μέχρι τη δύση του ηλίου. Εκτός από την εξάντληση που νιώθει η Χάνα δυσκολεύεται να αναπνεύσει κιόλας, γι’ αυτό και ο Μάουρο σπεύδει να βρει τα κατάλληλα φάρμακα. Την ίδια στιγμή, ο Μανουέλ αντικρίζοντας τη Χάνα σε αυτή την κατάσταση ανησυχεί, ωστόσο έχει να αντιμετωπίσει και τις ιδιοτροπίες της Χιμένα. Παράλληλα, ο Αλόνσο κάνει μια ιδιαίτερη προσφορά στη βαρόνη προκειμένου να ανταλλάξει το μερίδιο της κληρονομιάς της.

ΠΕΜΠΤΗ 23 ΜΑΪΟΥ ΕΠ102

Η κατάσταση υγείας της Χάνα παραμένει δύσκολη καθώς φαίνεται ακόμη εξαντλημένη. Ο Μανουέλ δεν αντέχει να τη βλέπει έτσι και ρωτά τη Χιμένα τι συνέβη στο αρχοντικό των γονιών της και η Χάνα επέστρεψε έτσι. Την ίδια στιγμή, η Πια δίνει άδεια στη Χάνα να μείνει στο κρεβάτι μέχρι να αναρρώσει, κάτι που μαθαίνει η Πέτρα και σπεύδει να ενημερώσει την Κρουθ. Παράλληλα, η σχέση της Πια με τον Γκρεγόριο ολοένα και δυναμώνει. Στο  μεταξύ, η Κρουθ είναι έξαλλη με την βαρόνη, καθώς πέρα από το γεγονός ότι πολιορκεί τον σύζυγό της, τον φέρνει και σε δύσκολη θέση μιλώντας για τους εραστές της.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΜΑΪΟΥ ΕΠ103

Η Κρουθ διατάζει τον Γκρεγόριο να επιστρέψει αμέσως στη δουλειά η Χάνα, γεγονός που προκαλεί λογομαχία με την Πία. Την ίδια στιγμή, η Καταλίνα λέει στον Μανουέλ ότι η Χιμένα ζήτησε να κακομεταχειριστούν τη Χάνα και επέστρεψε σε άσχημη κατάσταση, καθώς την βοήθησε στην επισκευή του αεροπλάνου του και αυτό δεν της άρεσε. Τόσο η Μαρτίνα, όσο και η Καταλίνα δείχνουν αλληλεγγύη στη Χάνα και προειδοποιούν τον Μανουέλ να προσέχει την σύζυγό του. Παράλληλα, η Κρουθ ζητά από τον Λορένθο ναι βρει στοιχεία για το παρελθόν της βαρόνης έτσι ώστε να μπορούν να την εκβιάσουν.

«LA PROMESA: Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ»: Καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή, στις 20:00 στο OPEN

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

 

 

 


Σχολιάστε εδώ