Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 163 – Γ κύκλος: Τι κρύβει ο Ισίδωρος; Ο Παρασκευάς θέλει… να απαλλαγεί!

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 163 – Γ κύκλος: Τι κρύβει ο Ισίδωρος; Ο Παρασκευάς θέλει… να απαλλαγεί!

Δείτε το επεισόδιο 163 του Γ’ κύκλου της σειράς μυθοπλασίας του MEGA που παρουσιάσει τρεις ισχυρές οικογένειες της Μάνης, οι οποίες εμπλέκονται σε έναν κύκλο αίματος, μίσους και εκδίκησης. Οι καταιγιστικές εξελίξεις συνεχίζονται…


Δείτε το ΕΔΩ

Δείτε όλα τα επεισόδια ΕΔΩ

Η επιστροφή της Χάιδως χαροποιεί τον Λυκούργο, αλλά εκείνη του ξεκαθαρίζει πως θέλει τον χρόνο της μέχρι να μπει πάλι η ζωή τους σε μια κανονικότητα.

Η Ισμήνη ειδοποιεί τον Κουράκο για τις απειλές που δέχεται από την Αντωνία κι εκείνος αναλαμβάνει να της κάνει μία προειδοποίηση. Ο Δημοσθένης πιέζει τον Παρασκευά να προχωρήσει σε κανονικό αρραβώνα με την Ειρήνη κι εκείνος ψάχνει τρόπο να απαλλαγεί από αυτή τη δέσμευση.

Η Θεοδώρα επιστρέφει στο σπίτι της Μαργαρίτας. Η Αριάδνη προσπαθεί να βάλει τη ζωή της σε μια σειρά μετά την απόρριψη του Χρήστου, αλλά αρνείται να φύγει από την ταβέρνα. Η Μαργαρίτα εξακολουθεί να δέχεται επίθεση φιλίας από την Αρετή.

Ο Μάνος και η Μαρίνα συνειδητοποιούν πως ο Ισίδωρος είπε ψέματα σχετικά με το ταξίδι του στο Λονδίνο…


Πρωταγωνιστούν: Αφροδίτη Λιάντου, Νίκος Γαλανός, Πασχάλης Τσαρούχας, Λυδία Κονιόρδου, Άντζελα Γκερέκου, Μάρω Κοντού, Γιώργος Παρτσαλάκης, Στέλα Φυρογένη, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Χρύσα Παπά, Μάξιμος Μουμούρης, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ήβη Νικολαΐδου, Βασίλης Μίχας, Κούλης Νικολάου, Βάσια Παναγοπούλου, Νίκος Μέλλος, Αγγελική Κιντώνη, Αστέριος Πελτέκης

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Εκτέλεση Παραγωγής: G & N Make It Productions



 


Σχολιάστε εδώ