Μπ. Τσιρίλο στο “Π”: Έχει την ψυχολογία ο ΠΑΟΚ

Μπ. Τσιρίλο στο “Π”: Έχει την ψυχολογία ο ΠΑΟΚ

Του
ΜΠΡΟΥΝΟ ΤΣΙΡΙΛΟ
Πρώην Ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ


Ήταν ένα όμορφο, ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, που τελειώνει όπως πρέπει, αμφίρροπα και με αγωνία. Όποιος και να το πάρει, είτε ο ΠΑΟΚ είτε η ΑΕΚ, για μένα είναι το ίδιο ακριβώς, μισή μισή η καρδιά μου. Σίγουρα ο ΠΑΟΚ έχει την ψυχολογία και την κατάσταση στα χέρια του, αλλά το ματς με τον Άρη δεν θα είναι περίπατος, όσο κι αν ο τελευταίος δεν έχει τόσο ισχυρό κίνητρο.

Η ΑΕΚ είχε τις ευκαιρίες της. Πάλεψε, αλλά ίσως έπρεπε να διαχειριστεί διαφορετικά τα τελευταία ματς. Πάντα ελπίζει, ωστόσο, δεν ελέγχει τα πράγματα και πια θα χρειαστεί να περιμένει. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο, με τον κόσμο σταθερά στο πλευρό της, και αυτό νομίζω είναι το σωστό.

Παρακολουθήσαμε έναν δυνατό μαραθώνιο, με τις μεγάλες ομάδες να διεκδικούν μέχρι το φινάλε το καλύτερο δυνατό. Με ικανοποιεί αυτό, γιατί ανεβάζει επίπεδο το ελληνικό ποδόσφαιρο, το διαφημίζει στο εξωτερικό. Φαίνεται πως ο ΠΑΟΚ είναι πιο κοντά, αφού πέτυχε να επικρατήσει όλων και να κάνει εξαιρετικό τελείωμα. Όποιος και να το πάρει θα είναι δίκαιο. Η διαδρομή ήταν δύσκολη για όλους και τα εμπόδια πολλά.

Μακάρι και τα επόμενα πρωταθλήματα να κυλήσουν έτσι. Με όλους να τα κυνηγούν όλα μέχρι το τέλος. Έτσι θα φέρουμε ξανά τον κόσμο στα γήπεδα, με μεγαλύτερο και αληθινό ενδιαφέρον. Το εύχομαι από καρδιάς.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Φωτό: newsit.gr



Σχολιάστε εδώ