Προβάδισμα για τα ημιτελικά ο Παναθηναϊκός AKTOR! Νίκησε τον ΠΑΟΚ mateco

Προβάδισμα για τα ημιτελικά ο Παναθηναϊκός AKTOR! Νίκησε τον ΠΑΟΚ mateco

Το 1-0 για την πρόκριση στα ημιτελικά της Stoiximan Basket League έκανε το βράδυ της Πέμπτης (16/05) ο Παναθηναϊκός AKTOR, επικρατώντας με σκορ 84-66 του ΠΑΟΚ mateco στο ΟΑΚΑ στο Game 1 της σειράς των playoffs.

Συγκεντρωμένος σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης παρουσιάστηκε ο Παναθηναϊκός με πολύ καλή αμυντική εικόνα και πηγαίνουν το ερχόμενο Σάββατο (18/05) στην Πυλαία για να «κλειδώσουν» την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

Ο Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι αποχώρησε από τον αγώνα λόγω αδιαθεσίας πηγαίνοντας στο νοσοκομείο για εξετάσεις ενώ σήμερα δεν αγωνίστηκαν οι Σλούκας, Χουάντσο και Ναν.

Πρώτοι σκόρεροι Γκριγκόνις και Μήτογλου με 15 πόντους, ενώ οι Λεσόρ και Γκραντ πρόσθεσαν από 14 και 10 πόντους αντίστοιχα. Εξαιρετικός ήταν και ο Κώστας Αντετοκούνμπο με 9 πόντους, 5 ριμπάουντ, 3 κλεψίματα, αλλά και 3 μπλοκ!

Για τον ΠΑΟΚ ασταμάτητος ήταν ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, με τον 24χρονο εκρηκτικό γκαρντ να ολοκληρώνει το ματς με 26 πόντους (10/19 εντός πεδιάς), 9 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 κλεψίματα, αλλά και 5 λάθη, παίζοντας σε όλο το 40λεπτο!



Σχολιάστε εδώ