Σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα, με αγκαλιές και χαμόγελα, υποδέχτηκαν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη στην πόλη τους οι κάτοικοι της Ξάνθης.

Σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα, με αγκαλιές και χαμόγελα, υποδέχτηκαν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανο Κασσελάκη στην πόλη τους οι κάτοικοι της Ξάνθης.

Ο Στ. Κασσελάκης μαζί με τον Ευ. Αποστολάκη και υποψήφιους ευρωβουλευτές του κόμματος περιηγήθηκε στην αγορά της πόλης, συνομίλησε με περαστικούς και καταστηματάρχες, συζήτησε, αστειεύτηκε και φωτογραφήθηκε με πολίτες κάθε ηλικίας.

Χαρακτηριστική και η φράση εργαζόμενων στην εστίαση, ότι αναγκάζονται να κάνουν «δύο και τρεις δουλειές για να τα βγάλουν πέρα», κάτι που και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επισήμανε ότι ακούει διαρκώς από τους εργαζόμενους του κλάδου.

Σε άλλα χαρακτηριστικά στιγμιότυπα της περιοδείας στην Ξάνθη, ο Στ. Κασσελάκης, κάνοντας θερμή χειραψία με εργαζόμενο, επισήμανε με νόημα ότι «τα χέρια του μόχθου είναι τα πιο καθαρά χέρια στη χώρα μας, μακάρι να ήταν έτσι και τα χέρια στο Μαξίμου».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ άκουσε με προσοχή την αγωνία των πολιτών για το μαράζωμα της αγοράς, για τα παιδιά τους που ξενιτεύονται, για τις δυσκολίες να κρατήσουν τις επιχειρήσεις τους ανοικτές, να εξασφαλίσουν καλές προοπτικές για τους ίδιους και τις νεότερες γενιές, ενώ, ανταποκρινόμενος στις ευχές των πολιτών για καλή επιτυχία, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τόνισε ότι θα είναι «νίκη όλης της κοινωνίας».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ—ΠΣ συνεχίζει αυτή την ώρα την περιοδεία του στη Βόρεια Ελλάδα με επίσκεψη στην πόλη της Δράμας, ενώ το απόγευμα θα βρεθεί στην Καβάλα.



Σχολιάστε εδώ