Live streaming: Ολυμπιακός – ΑΕΚ | Πρωτάθλημα Stoiximan Super League

Live streaming: Ολυμπιακός – ΑΕΚ | Πρωτάθλημα Stoiximan Super League

Παρακολουθήστε τον αγώνα Ολυμπιακός – ΑΕΚ για τα playoffs στο Πρωτάθλημα Stoiximan Super League

Aκούστε ΕΔΩ – sport-fm

Aκούστε ΕΔΩ – ΕΡΑΣΠΟΡ

Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1 HD


Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την πρωτοπόρο και νταμπλούχο της περασμένης σεζόν ΑΕΚ στο Γεώργιος Καραϊσκάκης (15/5, 20:00, COSMOTE SPORT 1HD) σε μια κρίσιμη στιγμή της ιστορίας του. Ο προπονητής των ερυθρόλευκων, Μεντιλίμπαρ, άφησε εκτός τους Μασούρα, Ναβάρο και Αλεξανδρόπουλο, ενώ τραυματίες είναι οι Ορτέγκα, Ρίτσαρντς, Ιμπόρα και Μπιανκόν.

Εκτός ο Ρέτσος που έχει συμπληρώσει κάρτες ενώ στην αποστολή επέστρεψαν οι Ντόη και Καμπράλ.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης, Τζολάκης, Παπαδούδης, Βέζο, Κάρμο, Κίνι, Ροντινέι, Άμπι, Αποστολόπουλος, Ντόη, Όρτα, Τσικίνιο, Φορτούνης, Μαρτίνς, Καμπράλ, Καρβάλιο, Έσε, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Γιόβετιτς.

Στην ΑΕΚ, η οποία προέρχεται από 20 περίπου ημέρες ποδοσφαιρικής απραξίας, ο Αλμέιδα καλείται να βρει τα κλειδιά της νίκης απέναντι στην κεκτημένη ταχύτητα της επιτυχίας του Ολυμπιακού στο Conference League και να μην επαναλάβει λάθη που μπορεί να της στοιχίσουν την απώλεια του πρωταθλήματος.

Ο Πάολο Φερνάντες δεν θα είναι στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για το ντέρμπι όπως δεν θα έχει μαζί του και τον Λάζαρο Ρότα, ο οποίος έχει συμπληρώσει κάρτες, επομένως είναι τιμωρημένος.

Ο Αλμέιδα δεν ανακοίνωσε την αποστολή



Η ΑΕΚ έχει συμπληρώσει πέντε διαδοχικά ματς χωρίς ήττα από τον Ολυμπιακό εντός και εκτός έδρας. Η τελευταία νίκη των Ερυθρολεύκων για το πρωτάθλημα ήταν στις 12 Μαρτίου 2023 με 1-3 μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Παράλληλα, οι Κιτρινόμαυροι είναι αήττητοι στις τέσσερις τελευταίες τους επισκέψεις στο στάδιο Καραϊσκάκης, με τον Ολυμπιακό να έχει επικρατήσει στις 13 Φεβρουαρίου 2022 με 1-0 και τότε να υπάρχουν χρονικά δύο ισοπαλίες και δύο νίκες της ΑΕΚ.

Στις αναμετρήσεις τους για τη διαδικασία των Playoffs με τον τρόπο διεξαγωγής της τελευταίας πενταετίας, υπάρχουν δύο νίκες του Ολυμπιακού ως γηπεδούχου, μια ισοπαλία και μια νίκη της ΑΕΚ, η οποία επετεύχθη στα περσινά Playoffs με 3-1.

Μόλις στα τρία από τα δέκα τελευταία τους παιχνίδια έχει επικρατήσει ο γηπεδούχος, τα τέσσερα από αυτά έχουν ολοκληρωθεί ισόπαλα και τα άλλα τρία έχουν ολοκληρωθεί με νίκη του φιλοξενούμενου.

Στις εννέα αναμετρήσεις τους για τα Playoffs και στις δύο έδρες, υπάρχουν πέντε νίκες του Ολυμπιακού, δύο της ΑΕΚ και δύο ισοπαλίες.

68 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

38 ΝΙΚΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

13 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

17 ΑΕΚ

ΓΚΟΛ: 123-52

[Με πληροφορίες και απο τον Συνεταιρισμό της Super League]


Σχολιάστε εδώ