Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 159 – Γ κύκλος: Θα μείνει στο μοναστήρι η Χάιδω; Ο Πότης θα πατήσει πόδι;

Η Γη της Ελιάς Επεισόδιο 159 – Γ κύκλος: Θα μείνει στο μοναστήρι η Χάιδω; Ο Πότης θα πατήσει πόδι;

Δείτε το επεισόδιο 155 του Γ’ κύκλου της σειράς μυθοπλασίας του MEGA που παρουσιάσει τρεις ισχυρές οικογένειες της Μάνης, οι οποίες εμπλέκονται σε έναν κύκλο αίματος, μίσους και εκδίκησης. Οι καταιγιστικές εξελίξεις συνεχίζονται…


Δείτε το ΕΔΩ

Δείτε όλα τα επεισόδια ΕΔΩ

Η Χάιδω εξομολογείται στη Βασιλική ότι δεν έχει αποφασίσει αν θα αφήσει το μοναστήρι κι ο Λυκούργος ταράζεται πολύ με αυτή την είδηση. Ο Τζον και η Αθηνά οργανώνουν τον γάμο τους και κανονίζουν το γαμήλιο τραπέζι.

Ο Πότης αρνείται να ενδώσει στους εκβιασμούς της Άννας και δείχνει αποφασισμένος να πατήσει πόδι σε σχέση με τα έξοδα. Η Αμαλία θυμάται τον παλιό καλό εαυτό της και ο Ισίδωρος επιβραβεύει την αλλαγή της. Η Μαργαρίτα ενημερώνει τον Παρασκευά ότι ο Δημοσθένης έμαθε για τη σχέση του με την Ειρήνη κι εκείνος τρέμει ότι θα τους παντρέψει με το ζόρι.

Ο Μάνος και η Μαρίνα απολαμβάνουν την εκδρομή τους στην Κύπρο μέχρι τη στιγμή που εκείνη ανακαλύπτει το μπουκαλάκι με τις αμφεταμίνες.


Πρωταγωνιστούν: Αφροδίτη Λιάντου, Νίκος Γαλανός, Πασχάλης Τσαρούχας, Λυδία Κονιόρδου, Άντζελα Γκερέκου, Μάρω Κοντού, Γιώργος Παρτσαλάκης, Στέλα Φυρογένη, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Χρύσα Παπά, Μάξιμος Μουμούρης, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ήβη Νικολαΐδου, Βασίλης Μίχας, Κούλης Νικολάου, Βάσια Παναγοπούλου, Νίκος Μέλλος, Αγγελική Κιντώνη, Αστέριος Πελτέκης

Σενάριο: Βάνα Δημητρίου

Σκηνοθεσία: Αντρέας Γεωργίου

Εκτέλεση Παραγωγής: G & N Make It Productions



 


Σχολιάστε εδώ