Διέλυσε τον Παναθηναϊκό και πετάει για τίτλο ο ΠΑΟΚ! Ο Ολυμπιακός καλύτερος, πηρε νίκη γοήτρου

Διέλυσε τον Παναθηναϊκό και πετάει για τίτλο ο ΠΑΟΚ! Ο Ολυμπιακός καλύτερος, πηρε νίκη γοήτρου

Με κεκτημένη ταχύτητα ο Ολυμπιακός έκανε δώρο τίτλου στον ΠΑΟΚ με τη νικη γοήτρου απέναντι στην ΑΕΚ που ενώ είχε μεγάλες ευκαιρίες για να φύγει πρωταθλήτρια δεν κατάφερε να σταματήσει την όρεξη του Ολυμπιακού για… τη νίκη.

Στο άλλο μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, η ομάδα της Θεσσαλονίκης δυέλυσε το “τριφυλλι” με το εμφατικό 4-1 και μετά την ήττα της ΑΕΚ έμεινε μόνος πρώτος μια στροφή πριν το τέλος του πρωταθλήματος και το φαβορί για την κατακτησή του αφού με νικη και μόνο στο ντέρμπι με τον ΑΡΗ θα στεφθεί πρωταθλητής.

Λουτσέσκου: Εμείς πρέπει να διατηρήσουμε την ισορροπία μας μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι

Αντιμετωπίσαμε πολύ καλές ομάδες, πολύ καλούς παίκτες και είναι επιτυχία που βρισκόμαστε από πάνω στη βαθμολογία. Αν η ΑΕΚ μας είχε κερδίσει, αν ο Παναθηναϊκός είχε κάνει άλλα αποτελέσματα, θα μιλούσαμε διαφορετικά αλλά αυτό δεν είναι μια συζήτηση τώρα. Σε κάθε περίπτωση είναι κάτι φανταστικό, εμείς πρέπει να διατηρήσουμε την ισορροπία μας μέχρι και το τελευταίο παιχνίδι

Μεντιλίμπαρ: «Με νίκες μέχρι τον τελικό»

Το πρώτο που κοιτάμε να κάνουμε είναι η καλή αποκατάσταση και μετά να ετοιμάζουμε τους παίκτες πνευματικά. Παρόλο που κερδίσαμε και η ΑΕΚ είχε κάποιες καλές στιγμές στο 0-0 να σκοράρει, τα πήγαμε καλύτερα απ’ ότι στο ματς με τον ΠΑΟΚ και διορθώσαμε τα λάθη που είχαμε κάνει για εκείνη την προετοιμασία αγώνα. Δείξαμε ότι μάθαμε το μάθημά μας και ήμασταν καλά προετοιμασμένοι.

Ήταν πραγματικά σημαντικό να κερδίσουμε μετά την ήττα που είχαμε και δε θέλαμε μία δεύτερη ήττα γιατί έχουμε τον τελικό και είναι σημαντικό για τη ψυχολογία μας να διατηρήσουμε τη νοοτροπία του νικητή. Πρέπει να θυμόμαστε πως είναι να κερδίζεις και να έχουμε πάντα αυτήν τη σκέψη και να φεύγουμε με τη νίκη από κάθε παιχνίδι και για αυτό θα πρέπει να ξεχάσουμε γρήγορα τι έγινε με τον ΠΑΟΚ και να προχωρήσουμε με αυτόν τον τρόπο.

Ματίας: Ηταν το χειρότερο παιχνίδι με εμένα προπονητη, το βράδυ δεν θα κοιμηθω

Σήμερα ήταν το χειρότερο παιχνίδι με μένα στην ΑΕΚ. Όπως αναγνωρίζω όταν παίζουμε καλά σήμερα θα αναγνωρίσω πώς παίξαμε άσχημα. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Χάσαμε και χάσαμε με σωστό τρόπο.


Σχολιάστε εδώ