Βέβαιος ότι μπορεί να φτιάξει μια άριστη κυβέρνηση δηλώνει ο Κασσελάκης… Μεταξύ μας, με τις παρέες που κάνει, βλέπω υπουργό Άμυνας τον… Γ. Λιάγκα (Καθότι ειδικός στα βλήματα…)

Βέβαιος ότι μπορεί να φτιάξει μια άριστη κυβέρνηση δηλώνει ο Κασσελάκης… Μεταξύ μας, με τις παρέες που κάνει, βλέπω υπουργό Άμυνας τον… Γ. Λιάγκα (Καθότι ειδικός στα βλήματα…)

♣ Ακόμη, υπουργό Δικαιοσύνης την Κατ. Καινούργιου. Έχει στο βλέμ­μα της αυτό το βαθύ αίσθημα του δικαίου. (Όταν ξεκατινιάζεται στα κανάλια…)

♣ Υπουργός αρμόδια για τη Νέα Γενιά τη Νατ. Γερμανού, λόγω της μακρόχρονης ενασχόλησης της με τα νέα παιδιά. Κατά προτίμηση τεκνά!

♣ Μετά τη δήλωση Μητσοτάκη ότι θα εκφράσει τη δυσφορία του στον Ερντογάν για τη Μονή της Χώρας τρίζουν τα θεμέλια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Από τα… γέλια!

♣ Εξήγησε, πάντως, ο πρωθυπουργός ότι δεν περνάει από το μυαλό του η αποχώρηση από την πολιτική. Η πολιτική πάλι το σκέφτεται (…να αποχωρήσει από το μυα­λό του Μητσοτάκη)!

♣ Το ότι ο Μητσοτάκης παραμένει πολιτικά κυρίαρχος δεν είναι απαραίτητα επιτυχία του Μητσοτάκη, αλλά αποτυχία Κασσελάκη, Ανδρουλάκη κ.λπ. να τον… αμφισβητήσουν.

Όταν λέει ο Κασσελάκης ότι σκοπεύει να φτιάξει μια ομάδα με ανθρώπους που θέλουν να προσφέρουν στη χώρα, τι εννοεί; Μεγάλα έργα ή… άφθονο γέλιο;

♣ Κατά τον Βελόπουλο, μόνο με την Ελληνική Λύ­ση κυβέρνηση μπορεί να έρθει η Ανάσταση. Προς
το παρόν έχουν… μόνιμα Κούλουμα. (Στην… Ελληνική Λύση!)

♣ Πώς ακριβώς το είπε ο Μητσοτάκης: «Δουλεύ­ουμε εντατικά για ένα νέο ΕΣΥ»; Ή σας… δουλεύ­ουμε κανονικά;

♣ Γκρινιάζει ο Κασσελάκης διότι τα ΜΜΕ δεν προβάλλουν τις προτάσεις του. Αντί να λέει ευχαριστώ που τις κρύβουν, και δεν τον… εκθέτουν.

♣ Ο Βαρουφάκης μηνύει το γερμανικό κράτος, που του απαγόρευσε την είσοδο στη χώρα. Και δεν μπόρεσε να πάει Ντίσελ­ντορφ να ψωνίσει γραβάτες!

♣ Ο Χαρίτσης καλεί τα κόμματα της αντιπολίτευσης να αναλάβουν κοινή πρωτοβουλία για το Παλαιστινιακό. Να πάνε στη Γάζα όλοι μαζί για… bungee jumping.

Αλ. Τσίπρας: «Πρέπει να φέρουμε τους πολίτες πιο κοντά στην πολιτική». Γιατί, τι σας έχουν κάνει;

♣ Διαμαρτύρεται ο Κασσελάκης ότι αντί στην κυβέρνηση να ασχολούνται με τα προβλήματα του κόσμου χτυπάνε τον ΣΥΡΙΖΑ. Λογικό. Πρώτα η διασκέδαση, μετά το καθήκον.

♣ Ο Τραμπ έχει, λένε, σχέδιο για ειρηνική επίλυση του πολέμου στην Ουκρανία. Σιγά. Εδώ ο Βελόπουλος έχει πλάνο για το πώς θα πάρουμε πίσω την Πόλη. (Μη σας πω και το Εσκί Σεχίρ…)

♣ Όταν λέει ο Ανδρουλάκης «μπορούμε και καλύτερα», εννοεί να πέσει κι άλλο το ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις;

♣ Φυσικά και μπορεί να γίνει πρωθυπουργός ο Κασσελάκης. Καθότι οι Έλληνες, ως λαός, εκτός από αυξημένη αίσθηση του χιούμορ ενίοτε έχουν και τάσεις αυτοκτονίας.

♣ Το τακτικό σεξ, λέει, ενισχύει το ανοσοποιη­τικό, μειώνει την πίεση και το άγχος. Τρίχες! Τον λογαριασμό της ΔΕΗ τον πληρώνει;

♣ Σε κατάσταση αμόκ, 41χρονος στη Λάρισα μαχαίρωσε τον αδελφό του, έναν φίλο του και ένα βρέφος. Τι να του είπαν, άραγε; Ότι μπορεί να γίνει πρωθυπουργός ο… Βελόπουλος;

«Φέτος μας περιμένει δύσκολη αντιπυρική περίοδος», εκτιμά ο Β. Κικίλιας. Σωστά. Διότι, ως γνωστόν, πέρυσι δεν κά­ηκε ούτε το άλσος Πα­γκρατίου.

♣ Ιταλοί επιστήμονες διάβασαν, λέει, σε πάπυρο πώς πέρασε το τελευταίο βράδυ του ο αρχαίος Πλάτωνας. Σιγά την αποκάλυψη! Sex, drugs and rock & roll!

♣ Επιστρέφουν σιγά σιγά οι εκδρομείς του Πάσχα. Δεν καταλαβαίνω όλη αυτήν τη βιασύνη. Αφού σε μερικές εβδομάδες είναι το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Ενώ ακολουθεί η αργία του Δεκαπε­νταύγουστου.

♣ Με δύο – τρία ρεπό ενδιάμεσα, μία – δύο α­ναρρωτικές και κάτι ά­δειες από τη σημαία, μπορούν να επιστρέψουν τον Σεπτέμβριο!

♣ Βρετανικό ντοκιμαντέρ φέρνει στο φως το μπάνιο του Μεγαλέξανδρου. Θα ακολουθήσει δεύτερο για το καθιστικό του και τη σαλονοτραπεζαρία!

♣ Σχετικό: Τέσσερις ολόκληρες μέρες θα διαρκέσει η τελετή του γάμου του Κασσελάκη. Τρέμε, Κιμ Καρντάσιαν!

♣ Προς Κουμουνδούρου ενταύθα: Ο Καίσαρας δεν αρκεί να είναι και να φαίνεται τίμιος, πρέπει να μην είναι και ψώνιο!


ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ