Συνεργασία Κτηματολογίου – Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης – Ανάστατοι λαρισαίοι ιδιοκτήτες

Συνεργασία Κτηματολογίου – Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης – Ανάστατοι λαρισαίοι ιδιοκτήτες

Μνημόνιο συνεργασίας με σκοπό την ανάπτυξη κοινών ψηφιακών δράσεων και τη μεταφορά τεχνογνωσίας και τεχνολογίας υπέγραψαν το Κτηματολόγιο και το Εθνικό Κέντρο Τεκμηρίωσης και Ηλεκτρονικού Περιεχομένου (ΕΚΤ). Το μνημόνιο υπεγράφη την Παρασκευή 19 Απριλίου από τον πρόεδρο του Κτηματολογίου Στέλιο Σακαρέτσιο και τον διευθυντή του ΕΚΤ δρ Κυριάκο Τολιά.

Τρεις δήμοι στο Κτηματολόγιο Λάρισας
Οι καλλικρατικοί Δήμοι Ελασσόνας και Τεμπών και οι προκαποδιστριακοί ΟΤΑ Δαμασίου, Δένδρων Τυρνάβου, Ροδιάς, Δελερίων, Βρυοτόπου του καλλικρατικού Δήμου Τυρνάβου της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, με συνολικά 207.259 ιδιοκτησίες και 233.886 δικαιώματα, εντάχθηκαν από την Παρασκευή 19 Απριλίου, μετά την περαίωση της διαδικασίας κτηματογράφησης, στη λειτουργία του Κτηματολογίου.

Ανάστατοι λαρισαίοι ιδιοκτήτες
Υπ’ ατμόν είναι αρκετοί ιδιοκτήτες στα παράλια του Δήμου Αγιάς, αναφέρει η ιστοσελίδα onlarissa.gr, καθώς εδώ και μερικές ημέρες έχουν παραλάβει από το Κτηματολόγιο έγγραφα με τα οποία φαίνεται πως ο Δήμος Αγιάς έχει δηλώσει με διαφορετικούς Κωδικούς Αριθμούς Ταυτότητας Ακινήτου τις δικές τους ιδιοκτησίες και φαίνεται στο Κτηματολόγιο ως… «κύριός» τους.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ