Π. Κελεσίδης στο “Π”: Παραμιλάει η Ευρώπη!

Π. Κελεσίδης στο “Π”: Παραμιλάει η Ευρώπη!

Του
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΕΛΕΣΙΔΗ
Πρώην Διεθνούς Τερματοφύλακα του Ολυμπιακού


Ένας τελικός θέλει πάντα και τύχη, όμως, με την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση που έχουν αποκτήσει τώρα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, νομίζω πως εύκολα ή δύσκολα θα το σηκώσουν. Δεν είναι τυχαίο το ότι η Ευρώπη παραμιλάει! Ήθελε ψυχή και ικανότητα αυτή τους η επιτυχία.

Όσο για την αναμέτρηση με τη Φιορεντίνα, κοιτάξτε, οι Ιταλοί δεν είναι καλύτερη ομάδα από την Άστον Βίλα. Σκληρή μεν, αλλά σκληροί είμαστε και εμείς και το γεγονός ότι το ματς διεξάγεται σε χώματα ελληνικά αποτελεί επιπλέον κίνητρο για όλους στην ομάδα.

Για τον Τζολάκη μόνο καλά λόγια έχω να πω. Το παιδί έχει ταλέντο, μαθαίνω ότι δουλεύει σκληρά στις προπονήσεις, βελτίωσε την έξοδό του και το μέλλον του διαγράφεται λαμπρό. Στα ματς με τους Άγγλους ήταν σούπερ, φοβερά αντανακλαστικά, πραγματικά πολύ καλός.

Και δύο λέξεις για τον κόσμο του Ολυμπιακού. Όχι απλώς βοήθησε την αγαπημένη του ομάδα, την παραβοήθησε θα έλεγα. Με παλμό και σταθερή υποστήριξη έδωσε βροντερό «παρών» στις δύσκολες στιγμές, παρακινώντας την ομάδα του να αποδειχθεί στέρεη και ανθεκτική. Με τέτοιο κόσμο δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα και κανέναν. Και θα το πω όπως το πιστεύω: τα καλύτερα έρχονται. Είναι τέτοια η ποιότητα και η προοπτική του Ολυμπιακού για το μέλλον που δεν έχω την παραμικρή αμφιβολία για την περαιτέρω άνοδο και πρόοδό του.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Φωτό: tovima.gr



Σχολιάστε εδώ