Δέκα Έλληνες στη λίστα δισεκατομμυριούχων του «Forbes»

Δέκα Έλληνες στη λίστα δισεκατομμυριούχων του «Forbes»

Στη λίστα του «Forbes» με τους δισεκατομμυριούχους για το 2024 βρίσκονται 10 έλληνες επιχειρηματίες και εφοπλιστές.

Σύμφωνα με το «Forbes Greece», η Μαρία Αγγελικούση διατήρησε και φέτος την πρωτιά μεταξύ των ελλήνων δισεκατομμυριούχων. Είναι στην 432η θέση, με περιουσία 6,4 δισ. δολαρίων.

Στη δεύτερη θέση της δεκάδας των ελλήνων δισεκατομμυριούχων είναι ο Αριστοτέλης Μυστακίδης με 3,3 δισ. δολάρια και ακολουθούν, σταθερά στην τρίτη θέ­ση, ο Φίλιππος Νιάρχος με 2,8 δισ. δολάρια, στην τέταρτη θέση ο Γιώργος Προκοπίου και η οικογένειά του (νέα είσοδος στη λίστα) με 2,6 δισ. δολάρια, στην πέμπτη θέση ο Κωνσταντίνος Μαρτίνος και η οικογένειά του (νέα είσοδος) με 2,3 δισ. δολάρια, στην έκτη θέση ο Σπύρος Λάτσης και η οικογένειά του με 2,2 δισ. δολάρια, στην έβδομη θέση ο Βαρδής Βαρδινογιάννης, η περιουσία του οποίου έχει αυξηθεί σε σχέση με το 2023 από 1,9 δισ. δολάρια σε 2,2 δισ. δολάρια, και στην όγδοη θέση η Μαριάννα Λάτση και η οικογένειά της με περιουσία 1,8 δισ. δολαρίων, αυξημένη συγκριτικά με τα 1,6 δισ. δολάρια του 2023.

Την ελληνική δεκάδα συμπληρώνουν δύο νέες είσοδοι στη λίστα του «Forbes»: Ο Ανδρέας Μαρτίνος και η οικογένειά του με 1,8 δισ. δολάρια και ο Αθανάσιος Μαρτίνος και η οικογένειά του με 1,5 δισ. δολάρια.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ