LIVE Streaming: Ολυμπιακός – Άστον Βίλα | Europa Conference League

LIVE Streaming: Ολυμπιακός – Άστον Βίλα | Europa Conference League

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την Άστον Βίλα στο Γεώργιος Καραϊσκάκης . Παρακολουθήστε live streaming τον αγώνα.

Aκούστε ΕΔΩ – sport-fm

Aκούστε ΕΔΩ – ΕΡΑΣΠΟΡ

Τηλεοπτικά στο COSMOTE SPORT 2 HD

Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για Aston Villa: Μία πρόκριση κρίνεται σε δύο ματς και όχι σε ένα, αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουμε καλά

Είναι υποχρέωσή μας να είμαστε συγκεντρωμένοι. Έχουμε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα, στην προηγούμενη φάση είχαμε ηττηθεί μέσα στο γήπεδό μας με τέσσερα και πήγαμε στην έδρα του αντιπάλου και βάλαμε έξι γκολ για να προκριθούμε, αυτό είναι ένα παράδειγμα για το ότι δε σημαίνει κάτι το 2-4. Είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με τον πρώτο αγώνα και θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι.

Μπορώ να μιλήσω μόνο για το διάστημα που είμαι εγώ εδώ. Έχουμε μία καλή ομάδα με καλούς ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι ικανοί να κερδίζουν τρόπαια και να παίρνουν μεγάλες νίκες. Οι παίκτες μας έχουν αρχίσει να πιστεύουν στον εαυτό τους και όταν αποκτάς αυτοπεποίθηση και πιστεύεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις, τα πράγματα μπορούν να εξελιχθούν καλά.



Ιμπόρα: «Είναι μία ιστορική στιγμή για τον Ολυμπιακό»

Νομίζω πως ναι πραγματικά πρέπει να χρησιμοποιήσουμε αυτήν τη δίψα, τη φιλοδοξία, την όρεξη. Είναι τα όπλα που πρέπει να χρησιμοποιήσουμε και να συνεχίσουμε να δίνουμε χαρά στον κόσμο μας και να γιορτάσουμε μαζί τους. Νομίζω πως αυτά τα στοιχεία θα μας βοηθήσουν.



Σχολιάστε εδώ