ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ στο “Π”: Για τεχνικός σύμβουλος ο Τερίμ ναι, για προπονητής μέλλοντος όχι

ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ στο “Π”: Για τεχνικός σύμβουλος ο Τερίμ ναι, για προπονητής μέλλοντος όχι

Του
ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ
πρώην Διεθνούς Ποδοσφαιριστή


Στον επερχόμενο Τελικό του Κυπέλλου, που αναντίρρητα θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι από τα προηγούμενα, ο Παναθηναϊκός έχει την ευκαιρία να σώσει κάπως την παρτίδα.

Μέσα στη χρονιά η αλήθεια είναι ότι είχε τρομακτικά σκαμπανεβάσματα και κυρίως υπήρξε μονοδιάστατος επιθετικά, αφού εκτός του Ιωαννίδη και του Μπερνάρ δεν εμφάνισε ε παρκείς λύσεις στη γραμμή κρούσης. Χρειάζεται ένα πρωτάθλημα για να επανέλθει στην κανονικότητα, έστω κι αν κατακτήσει σε λίγες ημέρες το Κύπελλο. Παρεμπιπτόντως, ο Άρης είναι σφιχτή ομάδα, με αξιόλογο δυναμικό, που κυνηγά μέχρι τέλους το αποτέλεσμα και γι’ αυτό θέλει μεγάλη προσοχή. Όσον αφορά τον Τερίμ, θα πω ότι κάπου η κριτική τον αδικεί.

Θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι ανέλαβε την ομάδα στα μισά της περιόδου, προκει- μένου να καλύψει λάθη και αστοχίες τη δεδομένη στιγμή. Έχει μια διαδρομή και σοβαρές επιτυχίες στο παρελθόν, ωστόσο πλέον είναι φανερό ότι οδεύει προς τη δύση της καριέρας του.

Κάτι που σημαίνει πως αν ο Παναθηναϊκός θέλει να χτίσει μια ομάδα μέλλοντος με τον ανάλογο προ- γραμματισμό και σχέδιο, θα είναι πολύ δύσκολο να επενδύσει σε εκείνον. Η εποχή του πέρασε. Παρ’ όλα αυτά, νομίζω ότι κάλλιστα θα μπορούσε να είναι ένας εξαιρετικός μάνατζερ ή τεχνικός σύμβουλος, αλλά προπονητής, βάσει της προοπτικής που ανέ- φερα, όχι.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ
Φωτο: ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ


Σχολιάστε εδώ