Ο Μητσοτάκης έχει στόχο και τρίτη τετραετία, ο Κασσελάκης θέλει δύο τετραετίες… και όλοι ε­μείς να πάρουμε τα βουνά!

Ο Μητσοτάκης έχει στόχο και τρίτη τετραετία, ο Κασσελάκης θέλει δύο τετραετίες… και όλοι ε­μείς να πάρουμε τα βουνά!

♣ Αποκλείει, πάντως, κατηγορηματικά ο Κασσελάκης το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Μητσοτάκη. Λογικό. Με τη στρατηγική που ακολουθεί, πιο πιθανό είναι να συνεργαστεί με τον… Γ. Μαζωνάκη.

♣ Κι αντί να πάει Μαξίμου να ξεκινήσει τουρνέ σε ΗΠΑ, Αυστραλία κ.α. με Π. Κιάμο και Κ. Κελεκίδου (δεύτερη φωνή η Τάμτα).

♣ Εξήγησε, δε, ότι θέλει να γίνει πρωθυπουργός για δύο (μόνο;) τετραετίες! Μετά θα παραιτηθεί και θα ασχοληθεί με το κανόε καγιάκ. (Στα ρεπό από το χόκεϊ…)

♣ Προς αποφυγή παρεξηγήσεων διευκρίνισε ο Κασσελάκης ότι δεν έχει μεσσιανικές τάσεις. Και σιγά τι ήταν ο Μεσσίας. Ένας απλός θεός. (Ούτε καν ψώνιο…)

♣ Κατηγορηματικός ο πρωθυπουργός: «Ο α­γώνας κατά της ακρίβειας είναι ένας αγώνας συνεχής». Σαν να λέμε… μέχρι τελικής πτώσεως (…των καταναλωτών!)

Μετά από πέντε χρόνια στην εξουσία, ο Μητσοτάκης ανακάλυψε ότι ο πληθωρισμός ροκανίζει τα εισοδήματα των πολιτών. Τέτοια έκπληξη, ούτε ο Χρ. Κολόμβος, όταν βρήκε την Αμερική.

♣ Υπογραμμίζει επίσης ότι έχει σοβαρά δείγματα ότι υποχωρεί ο πληθωρισμός. (Στην Ελβετία…)

♣ Θίχτηκαν στον ΣΥΡΙΖΑ επειδή ο Ανδρουλάκης αποκάλεσε τον Κασσελάκη «ευχάριστο διασκεδαστή». Ενώ εκείνοι τι νομίζουν πως είναι; Ο… Μέσι της πολιτικής;

♣ Ευκαιρία, τώρα με τις ευρωεκλογές, να μάθει ο Κασσελάκης κατά πού πέφτει η Ζάκυνθος. Μέχρι πρότινος νόμιζε πως ήταν λίμνη στη Βοιωτία.

♣ Δραματική παραδοχή Ανδρουλάκη: «Προτιμώ να είμαι χρήσιμος παρά ευχάριστος». Υπάρχουν και χειρότερα: Δυσάρεστος και άχρηστος.

♣ ΚΚΕ κατά Κασσελάκη για την υγεία, ΣΥΡΙΖΑ κατά Βελόπουλου για τη θρησκεία. Και ούτε λέξη για τη… Eurovision!

♣ Όπως εξήγησε ο Γεραπετρίτης, η Ελλάδα μπορεί να μεταφέρει α­ξιόπιστα μηνύματα επίλυσης της κρίσης στη Μέση Ανατολή. Κοινώς, να το… πάει το γράμμα!

Ιδεαλιστής αριστερός (!) δηλώνει ο Παπανώτας. Αναλογικά, η Φαίη Σκορδά είναι αγωνίστρια της εθνικής αντίστασης και η Κατ. Καινούργιου η… φωνή του Πολυτεχνείου!

♣ Δίκιο έχει ο Κασσελάκης: Ότι στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν εσωτερικό πρόβλημα είναι ψέμα και συκοφαντία. Ότι δεν έχουν είναι σύντομο ανέκδοτο.

♣ «Το ΕΣΥ είναι υπό κατάρρευση», καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ. Ελπίζω να μην το άκουσαν στο ΕΣΥ και καταρρεύσουν από μόνοι τους!

♣ Καταγγέλλουμε κι εμείς την ΕΡΤ, που έ­κοψε από εκπομπή της τον Β. Αντώναρο. Πού θα βρουν καλύτερο για να γελάνε οι τηλεθεατές;

♣ Ειδικοί ψάχνουν να βρουν αν ο «Τιτανικός» βυθίστηκε επειδή συ­γκρούστηκε με παγόβουνο. Ή αν βούλιαξε από μόνος του… για πλάκα!

♣ Χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να τράκαρε με τρόλεϊ που παραβίασε το κόκκινο για να προσπεράσει διερχόμενο τρίκυκλο.

«Μονόδρομος η ψήφος στην Ελληνική Λύση», λέει ο Βελόπουλος. Τρίτος δρόμος δεν υπάρχει για το «Δρομοκαΐτειο».

♣ Το ότι ένα κόμμα γίνεται μπάχαλο για κάποιον… Παπανώτα δεν είναι απαραίτητα υπέρ του Παπανώτα. Μπορεί απλά να είναι σε βάρος του κόμματος.

♣ Προειδοποιούν οι επιστήμονες ότι έρχεται γρίπη που είναι χειρότερη κι από τον κορονοϊό. Θα το ξαναπώ: Μέχρι να τελειώσει αυτή η τετραετία Μητσοτάκη, θα μας επιτεθούν οι εξωγήινοι!

♣ Συζήτηση στη Βουλή για την ακρίβεια ζητάνε από τον ΣΥΡΙΖΑ. Να κουβεντιάσουν πώς και γιατί ανεβαίνουν οι τιμές στα μαρούλια;

♣ Σε καραμπόλα στη Θεσσαλονίκη με στρατιωτικό λεωφορείο, απορριμματοφόρο και τρία ΙΧ δεν είχαμε ούτε ένα θύμα. Πάει, ξεμείναμε κι από… σημάδι!

♣ Επιχαίρουν στην αντιπολίτευση που το Στέιτ Ντιπάρτμεντ με την έκθεσή του δυσφημεί την Ελλάδα, αρκεί που είναι εναντίον της κυβέρνησης.

♣ Αν στις ευρωεκλογές βγει δεύτερο το ΠΑΣΟΚ, η χώρα θα έχει ισχυρή αντιπολίτευση. Αν βγει τρίτο, θα έχουμε νέα ε­ποχή στο λαϊκό τραγούδι.

♣ Από πλευράς καιρού γίναμε Αφρική, σε όλα τα υπόλοιπα το παλεύουμε ακόμη!


ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ