Φαβορί η ΑΕΚ για το πρωτάθλημα!

Φαβορί η ΑΕΚ για το πρωτάθλημα!

Τα σενάρια τίτλου και το «κιτρινόμαυρο» προβάδισμα

Kαι ο φετινός τίτλος στη Super League, όπως και ο περσινός, αρχίζει να βάφεται «κιτρινόμαυρος»! Η «Ένωση» κρατά την τύχη στα… πόδια της και χρειάζεται πέντε βαθμούς στα επόμενα τρία ματς ώστε να φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα έχει δύο εκτός έδρας ντέρμπι στο πρόγραμμά της, με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, ενώ την τελευταία αγωνιστική φιλοξενεί στην έδρα της τη Λαμία.

Ο Παναθηναϊκός, που ηττήθηκε με κάτω τα χέρια στο ντέρμπι τίτλου στη Νέα Φιλαδέλφεια, πλέον βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και για να κάνει την υπέρβαση θα χρειαστεί το δικό του απόλυτο αλλά και η ΑΕΚ να χάσει πέντε βαθμούς. Απίθανα πράγματα, δηλαδή, αφού, επί της ουσίας, σε περίπτωση που οι «κιτρινόμαυροι» επικρατήσουν απόψε στην Τούμπα, το πρωτάθλημα θα είναι δικό τους!

Σε ό,τι αφορά τον ΠΑΟΚ, που πέταξε ανέλπιστα βαθμούς στη Λαμία, γλιτώνο­ντας μάλιστα την ήττα στο φινάλε, η νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι μονόδρομος για να συνεχίσει να ελπίζει. Αν αυτό συμβεί, τότε θα ψάξει το απόλυτο και μαζί θα θέλει μία ακόμη απώλεια της ομάδας του Αλμέιδα για να κόψει εκείνος πρώτος το νήμα στην κούρσα του τίτλου.

Στη δυσκολότερη θέση βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει 67 βαθμούς και βρίσκεται στο -8 από την κορυφή. Ο μόνος τρόπος για να φτάσουν οι Πειραιώτες στην κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι μέσω ενός δικού τους 3/3 και μαζί ήττα της «Ένωσης» από τον ΠΑΟΚ ή τη Λαμία.

Σήμερα, στις 17:00, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Λαμία, στις 19:30 ξεκινά το ντέρμπι των «Δικεφάλων» και στις 20:30 ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άρη.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ