Ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών Κ. Φλώρος γρονθοκόπησε στη Βουλή τον Β. Γραμμένο της Ελληνικής Λύσης – Τι είπε ο Κ. Βελόπουλος

Ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών Κ. Φλώρος γρονθοκόπησε στη Βουλή τον Β. Γραμμένο της Ελληνικής Λύσης – Τι είπε ο Κ. Βελόπουλος

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε στη Βουλή όταν ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών Κωνσταντίνος Φλώρος γρονθοκόπησε τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένο, έξω ακριβώς από την αίθουσα της Ολομέλειας.

Ο κ. Γραμμένος οδηγήθηκε στο ιατρείο της Βουλής όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ ορισμένοι βουλευτές που αντιλήφθηκαν το επεισόδιο, επιχείρησαν να σταματήσουν τον Κωνσταντίνο Φλώρο αλλά είναι άγνωστο εάν το κατάφεραν.

Κ. Βελόπουλος: Μειράκια του βίου της πολιτικής συμπεριφέρονται με βία ως προβατόσχημοι λύκοι

Θέση για το επεισόδιο που σημειώθηκε στο περιστύλιο της Βουλής, όπου ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Βασίλης Γραμμένος γρονθοκοπήθηκε από τον ανεξάρτητο βουλευτή, Κωνσταντίνο Φλώρο, πήρε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Ολόκληρη η δήλωσή του:

Πίστευα ότι αυτός εδώ ο ναός της δημοκρατία θα συμπεριλάμβανε σώφρονες ανθρώπους. Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο, γιατί είμαστε εναντίον της βίας, απ’ όπου κι αν προέρχεται. Είναι αδιανόητο, μειράκια του βίου της πολιτικής να συμπεριφέρονται με βία ως προβατόσχημοι λύκοι. Δικαιολογίες μπορεί ο καθένας να λέει όσες θέλει. Εδώ όλοι κρίνονται όχι μόνο για τα έργα τους, αλλά και για τα ψέμματα που λένε. Υπάρχουν γεγονότα που αμαυρώνουν την συμπεριφορά μας και τα έργα μας. Δεν περίμενα ποτέ από ανθρώπους εντός του κοινοβουλίου να κάνουν πράξεις οι οποίες πηγάζουν από ζωώδη ένστικτα. Όσοι θέλουν να συμπεριφέρονται ως ζώα, να πάνε στην ζούγκλα. Οι πράξεις μας κρίνουν το ποιοι είμαστε και το τι είμαστε. Εμείς στην Ελληνική Λύση θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε με επιχειρηματολογία, προτάσεις και κόσμια συμπεριφορά.

 

 



Σχολιάστε εδώ