H φοβερή AEK… “δήλωσε”… το θέλω και φέτος!

H φοβερή AEK… “δήλωσε”… το θέλω και φέτος!

Με κορυφαίο τον Πινέδα, MVP τον Ελίασον και παρέα με παίχτες που έβγαζαν φωτιές, “διέλυσε” τον Παναθηναϊκό με το μικρό σκορ 3-0 στην φοβερή Αγιά Σοφιά OPAP ARENA και έχει πλέον την ευκαιρία στην Τούμπα να στεφθεί πρωταθλήτρια.

Στο ποιό κρίσιμο παιχνίδι της σεζόν η ΑΕΚ εδειξε γιατί πήρε το πρωτάθλημα πέρυσι και γιατί το θέλει και φέτος…

Κριτική δεν επιδέχεται το παιχνίδι καθώς ήταν ένα ποδοσφαιρικό ρεσιτάλ και ένας μονόλογος της ΑΕΚ σε μια τόσο αποφασιστική βραδιά για τη μάχη του τίτλου.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα ήταν κυρίαρχη και επιβλητική από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και έφτασε στη μεγάλη νίκη με δύο γκολ του COSMOTE MVP Νίκλας Ελίασον στο 7′ και στο 69′ και ένα του Εζέκιελ Πόνσε στο 38′, ενώ θα μπορούσε να έχει σημειώσει κι άλλα γκολ στις ευκαιρίες που δημιούργησε, με κορυφαία τη φάση του 62ου λεπτού, με τους Πινέδα και Πόνσε να σημαδεύουν οριζόντιο και αριστερό δοκάρι αντίστοιχα!

Μετά τη τεράστια νίκη της ΑΕΚ ο Αλμέιδα δήλωσε στην κάμερα της Cosmotetv:

«Μία μεγάλη νίκη, προσπαθήσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και το κάναμε και πήραμε τη νίκη.

Όλα τα ματς είναι τελικοί. Αυτή είναι η ιδέα να μπαίνουμε σε όλα τα ματς. Σε όλα τα ματς θέλουμε να μπαίνουμε έτσι, άλλες φορές φαίνεται περισσότερο, όμως αυτή είναι η ιδέα για όλα τα ματς.

Απομένουν τρία δύσκολα παιχνίδια με δύσκολους αντιπάλους. Δυο ματς κόντρα στους διεκδικητές, το χαιρόμαστε σήμερα αλλά από αύριο έχουμε δουλειά για τα ματς που απομένουν.

Ο κόσμος τραγουδά το επίθετο του πατέρα μου, είμαι ευγνώμον. Πολύ καλή εικόνα τους ευχαριστώ αλλά από αύριο ξεκινάμε την προετοιμασία για το ματς με τον ΠΑΟΚ»

ΓΚΟΛ: 7′, 69′ Ελίασον, 38′ Πόνσε
Κίτρινες: 63′ Γεντβάι, 68′ Ακαϊντίν
Δοκάρι: 62′ Πινέδα, 6′ Πόνσε

ΑΕΚ (Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Ρότα (Άμραμπατ 76′), Βίντα, Κάλενς, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα (Μάνταλος 82′), Ελίασον (Μήτογλου 76′), Αραούχο (Γκατσίνοβιτς), Πόνσε (Γκαρσία 76′)

Παναθηναϊκός (Τερίμ) : Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας (Βαγιαννίδης 77′), Ακαϊντίν, Γεντβάι, Χουάνκαρ (Μλαντένοβιτς 64′), Αράο, Λημνιός (Σπόραρ 46′), Παλάσιος (Βιλένα 46′), Τσέριν, Μπακασέτας (Βέρμπιτς 64′), Ιωαννίδης



Σχολιάστε εδώ