Ε, αφού υπερασπίζεται τον θεσμό της οικογένειας ο Κασσελάκης, τι άλλο μένει να ακούσουμε; Τον Άδωνη να κάνει κήρυγμα υπέρ της ομοφυλοφιλίας;

Ε, αφού υπερασπίζεται τον θεσμό της οικογένειας ο Κασσελάκης, τι άλλο μένει να ακούσουμε; Τον Άδωνη να κάνει κήρυγμα υπέρ της ομοφυλοφιλίας;

♣ Τον Βορίδη να ασπάζεται το Ισλάμ και να πηγαίνει προσκυνητής, γονατιστός, στη Μέκκα, τον Β. Μαρινάκη να χειροκροτεί ως πρωταθλήτρια την ΑΕΚ.

♣ Πρώτα το «καλάθι της Αποκριάς», τώρα το «καλάθι του νονού», μετά το «καλάθι του Πάσχα»… Το «καλάθι της κοροϊδίας» είναι μόνιμο, καθ’ εκάστην και σε ετήσια βάση.

♣ Στην περίπτωση ΣΥΡΙΖΑ – Παπανώτα ι­σχύει η γνωστή παροιμία: Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρών’ οι… κο-κότες! (Μαζί με τα πίτουρα…)

♣ «Είμαι πολύ αισιόδοξος για τις ευρωεκλογές», δηλώνει ο Ν. Ανδρουλάκης. Γιατί όχι, πρόεδρε; Δεν αποκλείεται. Να δούμε τι θα πει κι ο γιατρός.

♣ Αυτό το «πάμε για πρώτο κόμμα» του Κασσελάκη είναι πιο… α­νέκδοτο κι από αυτό του Σπ. Μπιμπίλα ότι ανφάς είναι φτυστός ο Μέγα Αλέξανδρος. (Και προφίλ ίδιος ο Στ. Γονίδης!)

♣ Στην πρώτη τετραετία Μητσοτάκη είχαμε κορονοϊό, οικονομική κρίση, πόλεμο στην Ουκρανία, τραγωδία στα Τέμπη, πρωταθλήτρια την ΑΕΚ.

Στην εκστρατεία διάσωσης των ωκεανών στρατεύτηκε και ο Μητσοτάκης. Ωχ! Βλέπω τον Ατλαντικό να γίνεται κάμπινγκ, τον Ειρηνικό πεζογέφυρα.

♣ Η δεύτερη ξεκίνησε με ακρίβεια, κρίση στη Μέση Ανατολή και είναι πλέον θέμα χρόνου να μας επιτεθούν οι εξωγήινοι.

♣ Ανακούφιση στον Λευκό Οίκο μετά την απόφαση του Κασσελάκη να συνταχθεί με τις ΗΠΑ για το Ισραήλ. Άυπνος, ο Μπάιντεν έκοβε βόλτες στο Οβάλ Γραφείο.

♣ Αυτό το 6% που θεωρεί κατάλληλο για πρωθυπουργό τον Βελόπουλο τι ακριβώς είναι; Γιαπωνέζοι τουρίστες ή… τρόφιμοι στο Δρομοκαΐτειο;

♣ Άσχετοι Γερμανοί! Απαγόρευσαν την είσοδο του Βαρουφάκη στη χώρα, αντί να τον καλούν οι ίδιοι κάθε 15 για να έχουν να γελάνε!

♣ Πρέπει να του πληρώσουν και τα έξοδα (αεροπορικά, ξενοδοχεία, ρεστοράν, ντελικατέσεν…). Σπανίζουν στις μέρες μας οι κωμικοί με αυθεντικό ταλέντο.

Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια το… νέο σλόγκαν Κασσελάκη! Να δείτε που στο τέλος θα υποχρεώσει τα στελέχη να πηγαίνουν κατηχητικό και κάθε Κυριακή να εκκλησιάζονται.

♣ Αν γίνει, λέει, πρωθυπουργός ο Βελόπουλος, θα πάει όλες τις συντάξεις στα 3.000 ευρώ. Πιο πιθανό είναι να πάρει το Τσάμπιονς Λιγκ ο… ΑΟ Θήβας.

♣ Για τις συντάξεις, λέω, ο Βελόπουλος θα γίνει σίγουρα πρωθυπουργός. Της χώρας ή στο καρναβάλι της Πάτρας δεν είμαι σίγουρος.

♣ Δεξιοί απογοητευμένοι με τον Μητσοτάκη θα ψηφίσουν Ελληνική Λύση, Νίκη κ.ά. Συγγνώμη, αλλά αυτό δεν είναι απογοήτευση, ένα βήμα από το ψυχιατρείο είναι.

♣ Μετά τη βαρυσήμαντη παρέμβαση Κασσελάκη, να δω με τι μούτρα θα επιτεθεί ο Νετανιάχου στο Ιράν. (Όταν σταματήσει να γελάει…)

♣ Πιθανό, λέει, ένα πυρηνικό ατύχημα στην Ουκρανία. Τι πιστεύατε δηλαδή; Πήγε προς τα εκεί ο Μητσοτάκης και δεν θα υπήρχαν συνέπειες; Ούτε καν ένας σεισμός, ένα τσουνάμι…

Μετά τον Κασσελάκη και ο Βελόπουλος δηλώνει ότι θα είναι πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές. Τι έγινε; Μεταδίδεται με την αφρικανική σκόνη η… χαζομάρα;

♣ «Εξαιρετική ευκαιρία οι ευρωεκλογές για να μπει φρένο στην αλαζονεία της κυβέρνησης», λέει ο Ανδρουλάκης. Κι εγώ που νόμιζα ότι στις 9 Ιουνίου ψηφίζουμε για την Ευρωβουλή.

♣ Παρίσταναν τους γιατρούς και άρπαξαν 153.000 ευρώ από ηλικιωμένους. Sorry, αλλά τέτοιο φακελάκι ούτε οι… κανονικοί γιατροί!

♣ Το 56% των Ελλήνων ενδιαφέρεται να ψηφίσει στις ευρωεκλογές. Και το άλλο 44% αγωνιά για το ποιος θα κερδίσει στο «Survivor».

♣ Μετριοπαθής ο Αυτιάς: «Όλος ο πλανήτης ψηφίζει ΝΔ». Γιατί, δηλαδή, εξαιρεί τους εξωγήινους, τα άλιεν και τους Τζεντάι;

♣ Άσχετο: Κανείς δεν είναι τέλειος, πριν καταστεί γελοίος!


ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ