Λ. Σούμποτιτς στο “Π”: Μπορούν και οι δύο, συγχαρητήρια στο Περιστέρι

Λ. Σούμποτιτς στο “Π”: Μπορούν και οι δύο, συγχαρητήρια στο Περιστέρι

Του
ΛΕΥΤΕΡΗ ΣΟΥΜΠΟΤΙΤΣ
Προπονητή Μπάσκετ


Και η Μακάμπι Τελ Αβίβ, που θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός, και η Μπαρτσελόνα, που βρίσκεται στον δρόμο του Ολυμπιακού, είναι ομάδες με τη δική τους ιστορία και αξία. Κάτι που σημαίνει ότι καμία εξ αυτών δεν προσφέρεται για υγιεινό περίπατο. Περιμένω ματς αμφίρροπα, με σασπένς, που θα κριθούν στις λεπτομέρειες, αλλά θεωρώ πως οι εκπρόσωποί μας είναι σε θέση να τα καταφέρουν.

Αν και η Μακάμπι παίζει στο ουδέτερο Βελιγράδι, με την Μπασκόνια, στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της, έδειξε πολύ δυνατή. Ωστόσο, το πλεονέκτημα έδρας του Παναθηναϊκού αποτελεί ισχυρό χαρτί, το οποίο εκτιμώ πως θα εκμεταλλευθεί αργά ή γρήγορα. Ο Ολυμπιακός δεν διαθέτει το ίδιο χαρτί φέτος, όμως έχει την πείρα και το σύνολο να πετύχει έστω ένα διπλό στη Βαρκελώνη. Αν το κάνει, θεωρώ ότι στον Πειραιά δεν πρόκειται να χάσει την πρόκριση για την επόμενη φάση. Συνεπώς, είμαι αισιόδοξος και για τους δύο.

Να δώσω πολλά συγχαρητήρια στο Περιστέρι και προσωπικά στον Βασίλη Σπανούλη. Πήρε μια ομάδα με πολύ μικρότερο μπάτζετ από αυτά που έχουν ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός και την έφτασε στο Final 4 του Τσάμπιονς Λιγκ. Και αφού την έφερε, είμαι σίγουρος ότι μπορεί να κατακτήσει το τρόπαιο. Το εύχομαι ολόψυχα τόσο σε εκείνον όσο και στους παίκτες του.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Φωτό: sportime.gr



Σχολιάστε εδώ