Ανατρεπτική ΑΕΚ… και τώρα το κρίσιμο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό – Με κεκτημένη ταχύτητα ο Ολυμπιακός

Ανατρεπτική ΑΕΚ… και τώρα το κρίσιμο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό – Με κεκτημένη ταχύτητα ο Ολυμπιακός

Οι νταμπλούχοι Ελλάδος πραγματοποίησαν το ποιο παραγωγικό παιχνίδι στη φετινή σεζόν.

Στο «Κλ. Βικελίδης» απέναντι στον Άρη, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, η “Ένωση δημιούργησε 27 τελικές τις 12 εντός στόχου… νίκησε τον ΑΡΗ και συγκεκριμένα τον τερματοφύλακα του!

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα στο Α ημίχρονο αντιμετώπισε πολλά προβλήματακυρίως στα χαφ και πήγε στα αποδυτήρια με 1-0 είς βάρος της.

Η φετινή ανατρεπτική “Ένωση” στο Β ημίχρονο έδειξε αντίδραση και υπομονη και ήταν καταιγιστική.

Αρχικά, στο 49′ ισοφάρισε με τον Σιντιμπέ και ακολούθησε  ο κορυφαίος της στην αναμέτρηση, Νόρντιν Άμραμπατ, να τη λυτρώσει στο 84′!

Τελικα η 6ης αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League έκλεισε με την ΑΕΚ στην κορυφή με 72 πόντους, στο +1 από τον Παναθηναϊκό, με τις δύο ομάδες να κοντράρονται την Τετάρτη (24/4, 20:30) στην OPAP Arena.

Με κεκτημένη ταχύτητα ο Ολυμπιακός

Νικητής ο Ολυμπιακός και στην Ελλάδα, καθώς επικράτησε του ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» με σκορ 2-1, για την 6η αγωνιστική των Stoiximan Super League Playoffs.

Σε ένα ματς στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ανώτεροι από τον αντίπαλό τους και θα μπορούσαν να είχαν σημειώσει ακόμη και περισσότερα γκολ, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης. Από νωρίς ο Ολυμπιακός έδειξε τις διαθέσεις του στο ματς, μπαίνοντας δυνατά στον αγωνιστικό χώρο λίγες ημέρες μετά από την ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του UEFA Conference League απέναντι στη Φενέρμπαχτσε μέσα στην Τουρκία.



Σχολιάστε εδώ