Μεγάλη πρόκριση! O Τζολάκης έστειλε στους “4” του CONFERENCE LEAGUE τον Ολυμπιακό!

Μεγάλη πρόκριση! O Τζολάκης έστειλε στους “4” του CONFERENCE LEAGUE τον Ολυμπιακό!

Ο Τζολάκης είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού καθώς με τρεις τρομερές αποκρούσεις στη διαδικασία των πέναλτι έστειλε τους ερυθρόλευκους στα ημιτελικά του CONFERENCE LEAGUE γράφοντας ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ελ Κααμπί, Όρτα και Μασούρας σκόραραν για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να παίρνουν τη νίκη με 3-2 στη διαδικασία των πέναλτι, κλείνοντας ιστορικό ραντεβού με την Άστον Βίλα στα ημιτελικά!

Όλα ήρθαν ανάποδα για τον Ολυμπιακό στο 11ο λεπτό, με τον Καβετσί να υποδέχεται μια έξοχη πάσα από τον Σιμάνσκι, με τον Τούρκο να τελειώνει με ωραίο σουτ την φάση, γράφοντας το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Οι “Πειραιώτες” προσπάθησαν στο Α ημίχρονο να βρουν χώρους αλλά ήταν πολύ δύσκολο και προτίμησαν το κοντρόλ παιχνίδι ώστε υπομονετικά να προσπαθήσουν για την ισοφάριση χωρίς επιτυχία.

Στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός θέλησε να γίνει πιο απειλητικός, κερδίζοντας μέτρα στο γήπεδο αλλά και παλι δεν κατάφερε πολλά καθώς η Φενέρμπαχτσε αρκέστηκε στο ένα γκολ που θα της έδινε την πρόκριση και αμύνονταν με πάθος.

Στην παράταση ο Ολυμπιακός ξεκίνησε δείχνοντας πως είχε δυνάμεις αλλά μέχρι εκεί… Το παιχνίδι οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι και εκεί ο Τζολάκης με τρεις καταπληκτικές αποκρούσεις έστειλε τον Ολυμπιακό στην ημιτελική φάση του Conference League γράφοντας ιστορία για τον σύλλογο του Πειραιά…

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (Καρτάλ): Λιβάκοβιτς, Οσαγί-Σάμουελ, Τζικού, Μπεκάο (Σογιουντσού 100′), Καντιόγλου, Σ. Σιμάνσκι (Κρούνιτς 106′), Γιούκσεκ, Φρεντ, Καχβετσί, Τάντιτς, Τζέκο (Μπατσουαγί 74′)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ροντινέι, Ντόη, Κάρμο, Ορτέγκα (Ρίτσαρντς 89′), Τσικίνιο (Όρτα 109′), Έσε, Φορτούνης (Ελ Αραμπί 109′), Ποντένσε (Μασούρας 64′), Γιόβετιτς (Ιμπόρα 46′), Ελ Κααμπί

paron.gr



Σχολιάστε εδώ