LIVE Streaming: Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός | Europa Conference League

LIVE Streaming: Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός | Europa Conference League

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την Φενέρμπαχτσε  στην Κωνσταντινούπολή. Παρακολουθήστε live streaming τον αγώνα.

Aκούστε ΕΔΩ – sport-fm

Aκούστε ΕΔΩ – ΕΡΑΣΠΟΡ

Τηλεοπτικά στο COSMOTE SPORT 4 HD

Μεντιλίμπαρ: «Μία καλή εμφάνιση παρόμοια του πρώτου αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» και τη διεκδίκηση της πρόκρισης»

Τι διαφορετικό θα δούμε από τον Ολυμπιακό σε σχέση με το πρώτο ματς. Επίσης έχετε στο μυαλό σας το πρώτο 65λεπτο στο οποίο ο Ολυμπιακός κυριάρχησε στο «Γ. Καραϊσκάκης»;
Είναι δύο διαφορετικά παιχνίδια, σίγουρα θέλουμε να κρατήσουμε τα καλά που κάναμε στο πρώτο παιχνίδι και να πάρουμε την πρόκριση. Σίγουρα θέλουμε να κάνουμε τα όσα κάναμε στο καλό μας διάστημα του πρώτου αγώνα. Θα παίξουμε με προσοχή και συγκέντρωση και θα χρησιμοποιήσουμε τα καλά στοιχεία που είχαμε, δεν μπορείς όμως να συγκρίνεις δύο παιχνίδια, είναι διαφορετικοί αγώνες.

Μία εικόνα για τη βασική σας ενδεκάδα μπορείτε να μας πείτε;
Όπως σας έχω πει ξανά δε θα αλλάξει η ιδέα του παιχνιδιού μας και δε θα έχουμε μεγάλες αλλαγές. Δε θα συγκρίνουμε το ένα ματς με το άλλο και δεν μπορεί να είναι το ίδιο. Η βασική μας ιδέα θα είναι ίδια, να κυριαρχήσουμε και να το κερδίσουμε. Προσπαθείτε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να μάθετε την ενδεκάδα, αλλά δε θα σας πω.



Έχετε ένα καταπληκτικό αήττητο σερί ως φιλοξενούμενος στην Ευρώπη, αυτό αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο για να φύγει ο Ολυμπιακός με ένα θετικό αποτέλεσμα και από εδώ;
Όταν τέτοια σερί συνεχίζονται πλησιάζεις προς τη στιγμή που θα σπάσει το σερί. Ελπίζουμε να μη συμβεί αύριο, είναι αλήθεια ότι σε πολλά ματς κερδίζω και ελπίζω να συνεχιστεί αυτό και αύριο. Δεν πρέπει όμως να κοιτάμε τι έχουμε κάνει μέχρι τώρα, αλλά τι θα κάνουμε στο ματς που έχουμε μπροστά μας, πρέπει να παίξουμε καλά αλλιώς η Φενέρμπαχτσε θα μας κερδίσει. Αυτό πρέπει να κάνουμε, μία καλή εμφάνιση και να πάρουμε την πρόκριση.

Σας βλέπουμε ήρεμο και ήσυχο πριν από έναν αγώνα προημιτελικής φάσης ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
Ποτέ δεν είπα ότι είμαι άνετος και πως το θεωρώ εύκολο και σίγουρο. Αντιθέτως είπα ότι ήρθαμε εδώ να προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι να πάρουμε τη νίκη και την πρόκριση. Οι στατιστικές είναι περισσότερο για τους δημοσιογράφους γιατί όσο και να έχεις την κατοχή της μπάλας εάν δεν κυριαρχείς στον αγώνα βάζοντας γκολ, τότε αυτό δε μετράει. Επίσης όσες ευκαιρίες και αν δημιουργήσεις αν δε βάλεις γκολ δε μετράει. Οι στατιστικές είναι περισσότερο για να τις συζητάμε. Ήμασταν καλύτεροι θεωρώ από τον αντίπαλο για 70 λεπτά και από το πέναλτι και μετά έπεσε η απόδοσή μας το έχουμε πει αυτό. Σεβόμαστε τη Φενέρμπαχτσε γιατί είναι πολύ καλή ομάδα, όμως είμαι σίγουρος πως και η Φενέρμπαχτσε μας σέβεται γιατί ξέρει ότι έχει απέναντί της έναν καλό αντίπαλο.



Σχολιάστε εδώ