Μ. Συμιγδαλάς στο “Π”: Οι τρεις ευχές μου για τα γενέθλια της ΑΕΚ

Μ. Συμιγδαλάς στο “Π”: Οι τρεις ευχές μου για τα γενέθλια της ΑΕΚ

Του
ΜΙΧΑΛΗ ΣΥΜΙΓΔΑΛΑ
Βετεράνου Ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ


Η ζωή μου όλη είναι η ΑΕΚ. Το σπίτι μου είναι στην Καππαδοκίας 13, λίγα μέτρα από το γήπεδο. Η γιαγιά μου ήταν από την Πόλη, όπου και γεννήθηκε η ομάδα. Εκατό χρόνια… Σαν ψέμα μοιάζει. Σαν να ήταν χθες, όταν υπέγραψα συμβόλαιο, αρκετά πριν από το ’60. Σήμερα είμαι 80 και χαίρομαι που εξακολουθώ να υποστηρίζω τον ίδιο σύλλογο και το ίδιο σύμβολο. Ομάδα, άλλωστε, δεν αλλάζεις, έτσι δεν είναι;

Πέρασα τα πάντα μαζί της. Και χαρές και λύπες και δόξες και στενοχώρια. Ένας αιώνας είναι ένας αιώνας, όχι παίξε – γέλασε. Είτε ως ποδοσφαιριστής της είτε ως οπαδός της, αισθάνομαι πως τα έχω δει όλα μαζί της. Αλλά δεν χορταίνω. Όσο ζω θα την πιστεύω και θα την αγαπώ. Μια φορά να έχεις φορέσει τη φανέλα της και γίνεσαι μέρος της ιστορίας της.

Τρεις ευχές θέλω να της δώσω, από καρδιάς. Πρώτη, να τα χιλιάσει. Δεύτερη, να βγει και φέτος πρωταθλήτρια. Και τρίτη, να έχει ο Θεός καλά τον Μελισσανίδη. Ο οποίος, προσέξτε, έχει κάνει και αυτός τα λάθη του. Όμως άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Χωρίς αυτόν γήπεδο δεν θα υπήρχε. Χωρίς αυτόν ΑΕΚ δεν θα υπήρχε. Χρόνια Πολλά σ’ όλους τους ΑΕΚτζήδες. Καλά να είμαστε, να την καμαρώνουμε.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ