Live streaming: ΑΕΚ Betsson – Λαύριο Megabolt | Play Out – Τι λέει η ιστoρία (EPT 3)

Live streaming: ΑΕΚ Betsson – Λαύριο Megabolt | Play Out – Τι λέει η ιστoρία (EPT 3)

Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα ΑΕΚ Betsson – Λαύριο Megabolt, για την Basket League – αγώνες του Play Out (Livestreaming ERT3)

Aκούστε ΕΔΩ – sport-fm

Aκούστε ΕΔΩ – ΕΡΑΣΠΟΡ

Παρακολουθήστε Livestreaming από την EPT3

Όπως αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ στην ιστοσελίδα του: “

Η ΑΕΚ Betsson (7η, 10-14) μπήκε στα play out με την εντός έδρας νίκη επί του Αμαρουσίου αλλά την περασμένη εβδομάδα υποχρεώθηκε σε ήττα στην Πάτρα από τον Απόλλωνα Carna. Έτσι μετράει πλέον οχτώ ήττες στα 12 τελευταία παιχνίδια της στο Πρωτάθλημα. Ως γηπεδούχος έχει ρεκόρ 6-6, με πολύ μεγάλη επιθετική παραγωγικότητα (90,16) αλλά και υψηλό παθητικό στην άμυνα (86,66). Είναι χαρακτηριστικό ότι στην κανονική περίοδο της περσινής σεζόν, η «Ένωση» είχε ρεκόρ 7-4 στην έδρα της, σημειώνοντας 12 πόντους λιγότερους από τη φετινή (78,18) ενώ δεχόταν και 10 πόντους λιγότερους (76,63).



Το Λαύριο Megabolt (8ο, 9-15) άρχισε την προσπάθεια του στα play out με δύο εντός έδρας παιχνίδια, χάνοντας το πρώτο από την Καρδίτσα Ιαπωνική και κερδίζοντας το δεύτερο απέναντι στον ΠΑΟΚ mateco. Αύριο θα αγωνιστεί εκτός έδρας για πρώτη φορά σε αυτήν τη διαδικασία, επιστρέφοντας εκεί απ’ όπου άρχισε τη φετινή σεζόν και μάλιστα με νίκη επί της ΑΕΚ Betsson στα Άνω Λιόσια. Από τότε όμως σημείωσε μόνο μία εκτός έδρας νίκη στα 10 παιχνίδια που ακολούθησαν, εκείνη επί του Αμαρουσίου. Οι «μεταλλωρύχοι» έχουν χαμηλή επιθετική παραγωγικότητα όταν αγωνίζονται εκτός έδρας (72,45) ενώ δέχονται κατά μέσο όρο 13 περισσότερους πόντους (85,54).

(Mε πληροφορίες απο τον ΕΣΑΚΕ)

Σχολιάστε εδώ