Live streaming: Περιστέρι bwin – Άρης Midea | top6 – Τι λέει η ιστoρία (EPT 3)

Live streaming: Περιστέρι bwin – Άρης Midea | top6 – Τι λέει η ιστoρία (EPT 3)

Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα Περιστέρι bwin – Άρης Midea, για την Basket League – αγώνες του top6 (Livestreaming ERT3)

Aκούστε ΕΔΩ – sport-fm

Aκούστε ΕΔΩ – ΕΡΑΣΠΟΡ

Παρακολουθήστε Livestreaming από την EPT3

Όπως αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ στην ιστοσελίδα του: “

Το Περιστέρι bwin (3ο, 16-8) μπήκε σε αυτήν τη διαδικασία αγώνων με μία εντός έδρας νίκη επί του Κολοσσού H Hotels Collection και μία εκτός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό. Ως γηπεδούχος πλέον έχει ρεκόρ 10-2 αφού ηττήθηκε μόνο από τον Παναθηναϊκό AKTOR στη 2η και τον Ολυμπιακό στη 19η αγωνιστική της κανονικής περιόδου. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη δέχεται μόλις 69 πόντους κατά μέσο όρο στην έδρα της, ενώ σημειώνει 82,41.



Ο Άρης Midea (5ος, 12-12) άρχισε με 0/2 τους αγώνες του στο Top6 χάνοντας στις έδρες του Ολυμπιακού και του Προμηθέα. Απέχει πλέον δύο νίκες από τον 4ο Προμηθέα –έχοντας και το μειονέκτημα της πιθανής ισοβαθμίας- και είναι τρεις νίκες πάνω από τον 6ο Κολοσσό H Hotels Collection οπότε οι πιθανότητες να αλλάξει θέση πριν τα play off είναι πια ελάχιστες. Μακριά από το Nick Galis Hall το ρεκόρ των «κιτρινόμαυρων» είναι πια στο 5-8, αφού μετά το διπλό επί του Παναθηναϊκού AKTOR μέτρησαν τέσσερις σερί ήττες. Ως φιλοξενούμενοι, δέχονται κατά μέσο όρο 81,07 πόντους ενώ σημειώνουν 74,69.

(Mε πληροφορίες απο τον ΕΣΑΚΕ)

Σχολιάστε εδώ