ΥΠΕΞ: Ποιος πάει πού…

ΥΠΕΞ: Ποιος πάει πού…

Εν αναμονή του νέου Υπηρεσιακού, ανακοινώθηκαν οι μετακινήσεις με πρεσβευτικό βαθμό από θέσεις επικεφαλής αρχών, οι οποίες και αδειάζουν:

Άννα Φάρρου από Αντίς Αμπέμπα, Γ. Ζαχαριουδάκης από Αλγέρι, Γ. Στυλιανόπουλος από Ανόι, Αικ. Ξαγοράρη από Βέρνη, Μ. Μαρινάκη από Βερολίνο, Μ. Πρωτονοτάριος από Δαμασκό, Μ. Νικολάου από Δουβλίνο, Αντ. Κατζούρου από Ζάγκρεμπ, Κ. Μοάτσος από Ισλαμαμπάντ, Άγγ. Υψηλάντης από Λουξεμβούργο, πρεσβεία Κιέβου κενή, Ηλ. Φωτόπουλος από Μαδρίτη, Ελ. Φωτιάδου από Μπουένος Άιρες, Αντ. Σγουρόπουλος από Ναϊρόμπι, Π. Πάρτσος από Ποντγκόριτσα, Αθ. Παρέσογλου από Πράγα, Γ. Αραβοσιτάς από Πρετόρια, Αικ. Λούπα από Σεούλ, Γ. Δογορίτης από Σιγκαπούρη, Τασκέδνη κενή, Κ. Λουκάκης από Τελ Αβίβ, Λ. Καρατσώλης από Χαράρε, Μ. Σαράντη από ΜΑ ICAO, Π. Μπεγλίτης από ΜΑ Στρασβούργου, Κ. Κωνσνταντίνου από ΓΠ Νέας Υόρκης (προκηρύσσεται σε πρεσβευτικό βαθμό), Π. Αντωνάτος από ΓΠ Τορόντο.


Καπαρωμένη η πρεσβεία στο Ισραήλ…

Αδειάζει η πρεσβεία στο Ισραήλ, καθώς ο Κυριάκος Λουκάκης, ένας εξαιρετικός διπλωμάτης, συνταξιοδοτείται μετά και την ολοκλήρωση της παράτασης που είχε λάβει και ήδη έχει αρχίσει ισχυρός διαγκωνισμός για τη θέση αυτή, καθώς, παρά τον πόλεμο και τη δύσκολη περίοδο που διανύει το Ισραήλ, η θέση αυτή παραμένει στην πρώτη γραμμή της ελληνικής διπλωματίας. Μαθαίνουμε ότι το πόστο έχει ήδη… καπαρωθεί από διπλωμάτη η οποία υπηρετεί σε υψηλό πολιτικό πόστο…

[email protected]

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Διαβάστε τα άρθρα της στήλης  “ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Εξωφρενικών” ΕΔΩ



Σχολιάστε εδώ