Στόχος, η υφαρπαγή του Δήμου Χειμάρρας

Στόχος, η υφαρπαγή του Δήμου Χειμάρρας

Η Δημοκρατική Ένωση Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας – ΟΜΟΝΟΙΑ, κατήγγειλε τις νέες μεθοδεύσεις Έντι Ράμα, με τις οποίες ουσιαστικά θέλει να κουκουλώσει πλέον την υπόθεση Μπελέρη και να ολοκληρώσει το σχέδιο υφαρπαγής του Δήμου Χειμάρρας.

Την περασμένη εβδομάδα, λοιπόν, άρον άρον διορίστηκε ουσιαστικά δήμαρχος μια αντιδήμαρχος από τον συνδυασμό του Γκέργκι Γκόρο –ο οποίος βρίσκεται πλέον στην φυλακή–, που είναι ο συνδυασμός που έχασε στις εκλογές. Και έτσι τώρα είτε η συγκεκριμένη θα ασκεί καθήκοντα μέχρι να τελειώσει η θητεία είτε θα προκηρυχθούν εκλογές, στις οποίες δεν θα πάρει μέρος ο Φρέντι Μπελέρης, με τον Έντι Ράμα προφανώς να κάνει τα… κουμάντα του προκειμένου να μη χάσει ξανά τον δήμο.

Η ΔΕΕΜ – ΟΜΟΝΟΙΑ στην ανακοίνωσή της επεσήμανε και τα εξής: «Και για να μην υπάρχουν πια απορίες για το ποιος υπονομεύει την προοπτική της Αλβανίας στις ενταξιακές διαδικασίες στην ΕΕ, είναι ο πρωθυπουργός της χώρας. Διότι τις παραβιάσεις αυτές δεν δύναται πλέον να τις καλύψει ούτε διαθέτοντας τον Σάσσωνα και ούτε κουνώντας το δάκτυλο στην Αθήνα. Ο σεβασμός στις διαδικασίες ελεύθερων εκλογών, κατοχύρωσης των δικαιωμάτων των μελών των εθνικών μειονοτήτων, η εφαρμογή κράτους δικαίου, η εξασφάλιση του αυτοδιοίκητου της τοπικής εξουσίας και η προστασία της ιδιωτικής περιουσίας είναι βασικοί πυλώνες στα Κριτήρια της Κοπεγχάγης για την ένταξη. Και όσον αφορά τον Ελληνισμό στη διαχρονική του πορεία και ιστορική μαρτυρία έχει γνωρίσει και πολύ χειρότερες καταστάσεις. Στο τέλος όμως είχαν ηττηθεί όσοι δόλια τον πολέμησαν και θέλησαν να τον αμφισβητήσουν!».

[email protected]

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Διαβάστε τα άρθρα της στήλης  “ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Εξωφρενικών” ΕΔΩ



Σχολιάστε εδώ