Το πρόγραμμα των Μητσοτάκη, Κασσελάκη και Ανδρουλάκη

Το πρόγραμμα των Μητσοτάκη, Κασσελάκη και Ανδρουλάκη

Τη Θεσσαλονίκη επισκέπτεται σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συγκεκριμένα στις 11:00 ο πρωθυπουργός θα παραστεί και θα μιλήσει σε εκδήλωση για την εκστρατεία κατά του σχολικού εκφοβισμού, στο 3ο Γυμνάσιο Πολίχνης, με συντονίστρια την υφυπουργό Παιδείας Ζέττα Μακρή. Στη συνέχεια ο υπουργός Παιδείας Κυριάκος Πιερρακάκης θα παρουσιάσει την ηλεκτρονική πλατφόρμα, η οποία θα δέχεται επώνυμες καταγγελίες από μαθητές και γονείς για περιπτώσεις σχολικής βίας.

Τέλος, στις 12:00 ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συνάντηση με πολίτες στην Πολίχνη.


Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης θα παρουσιάσει όλους τους υποψηφίους της Αττικής, σε τρεις διαφορετικές εκδηλώσεις, σε Νέα Ιωνία, Περιστέρι και Νέα Σμύρνη.

Σήμερα Τρίτη στις 19:30 θα γίνει η πρώτη εκδήλωση στη Νέα Ιωνία και συγκεκριμένα στο Συνεδριακό Κέντρο του δήμου της Νέας Ιωνίας.


Σήμερα Τρίτη 9 Απριλίου 2024 στις 17:00 ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, θα συναντηθεί με παραγωγικούς φορείς στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου Κρήτης.

Στις 19.30 θα μιλήσει στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Μανιάτη «Επειδή δεν υπάρχει Planet B» στην αίθουσα Ανδρόγεω του Δήμου Ηρακλείου.


Σχολιάστε εδώ