Και γιατί να μη γίνει πρωθυπουργός ο Κασσελάκης; Εδώ ο Τριαντάφυλλος τραγουδάει! (Το ακριβώς αντίθετο θα ήταν πιο φυσιολογικό…)

Και γιατί να μη γίνει πρωθυπουργός ο Κασσελάκης; Εδώ ο Τριαντάφυλλος τραγουδάει! (Το ακριβώς αντίθετο θα ήταν πιο φυσιολογικό…)

♣ Αυτό το «μετά από εμένα το χάος» το σκέφτηκε καλά ο Μητσοτάκης; Κι αν οι Έλληνες προτιμήσουν το χάος;

♣ Διχασμός στην κυβέρνηση: Οι μισοί πιστεύουν ότι για το δυστύχημα στα Τέμπη φταίει η κλιματική αλλαγή. Και οι υπόλοιποι ότι είναι που έχει πέσει πολύ το επίπεδο στη Eurovision.

♣ Να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων καλεί τα κόμματα της αντιπολίτευσης η κυβέρνηση. Γιατί αν περιμένουν από εκείνη…

♣ Πλάκα έχει ότι πρόωρες εκλογές ζητάει ο Κασσελάκης, ενώ αυτόν κατά βάση δεν τον συμφέρουν.

♣ Πάει για 10% στις ευρωεκλογές ο Βελόπουλος! Ανέκαθεν είχαν χιούμορ οι Έλληνες. Σκέψου να κατέβαινε κι ο Μάρκος Σεφερλής.

Κατηγορεί την κυβέρνηση ο Ανδρουλάκης ότι δίνει γραμμή στη δικαιοσύνη. Ενώ ο ίδιος πήγε στον Άρειο Πάγο επειδή φτιάχνουν καλό καπουτσίνο! (Είχε να πάει και στην Cosmote απέναντι…)

♣ Το είπε καθαρά ο πρωθυπουργός: «Δεν θα συ­γκυβερνήσουμε με κανέναν». Μπορούμε να τα κάνουμε μπάχαλο και μόνοι μας!

♣ Σπαρτιάτες: Και τα άσχημα χωριά… όμορφα καίγονται.

♣ Αν και στην προοπτική να αναλάβει κάποια στιγμή εκείνος, θα πάρει φωτιά από μόνη της η χώρα!

♣ Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, για το δυστύχημα στα Τέμπη φταίνε ο Τραμπ, ο Πούτιν και ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Μένει να εξακριβωθεί ο ρόλος που έπαιξε η Έμα Στόουν.

♣ Στο μεταξύ, στο Μαξίμου είναι τόσο σίγουροι ότι θα νικήσουν στις ευρωεκλογές, ώστε ακόμη κι αν χάσουν θα νομίζουν πως κέρδισαν. Σκέψου να κέρδιζαν και να πίστευαν ότι έχουν χάσει.

Διαμαρτύρεται ο Κασσελάκης ότι, φεύγοντας, η ΝΔ θα αφήσει πίσω της καμένη γη. Τι φοβάται, δηλαδή; Ότι δεν θα αφήσει τίποτα να κάψει εκείνος;

♣ Το κακό δεν είναι που ο Ανδρουλάκης νομίζει πως κάνει αποτελεσματική αντιπολίτευση. Το χειρότερο είναι ότι το πιστεύει κιόλας.

♣ Στόχος, λέει, του Κασσελάκη είναι μια πράσινη και προοδευτική και δίκαιη Ευρώπη. Η πίτσα, πρόεδρε, να ‘χει και μπέικον ή μόνο μανιτάρια;

♣ Τα κακά νέα: Πληθαίνουν τα κρούσματα βίας μεταξύ αλλοδαπών στη χώρα μας. Τα καλά νέα: Αυξάνονται οι πιθανότητες να λυθεί το Μεταναστευτικό.

♣ Αυτό το κόμμα που είχε ο Βαρουφάκης το έχει ακόμη ή το πήρανε φα­ντάρο;

Το 38% των Ελλήνων δεν θέλει για πρωθυπουργό Μητσοτάκη, Κασσελάκη, Ανδρουλάκη. Μια νέα εποχή ξεκινά για τον Γ. Μαζωνάκη.

♣ Σε περίπτωση πολέμου, επτά στους δέκα Έλληνες θα πήγαιναν να πολεμήσουν. Οι υπόλοιποι τρεις θα έκαναν αντίσταση από το Παρίσι, τη Ρώμη, τις Μπαχάμες.

♣ Και επειδή, δηλαδή, είπε ο Κασσελάκης ότι είναι έτοιμος να αναλάβει πρωθυπουργός, δικαιούται η Έφη Θώδη να λέει ότι θα πάει στη Eurovision και θα σαρώσει;

♣ Σεισμός 7,4 στην Ταϊβάν. Θυμάται κανείς αν τώρα τελευταία είχε πάει προς τα εκεί ο… Μητσοτάκης;

♣ Παραδόξως και περιέργως, είχαμε μόνο μερικές δεκάδες θύματα. Μάλλον περαστικός θα ήταν, δεν θα διανυκτέρευσε κιόλας!

♣ Εις οιωνός άριστος, αμύνεσθε περί πάρτης…


ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ