«ΠΟΠ Μαγειρική» με τον Ανδρέα Λαγό | Καλεσμένοι οι Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, Mιχάλης Μόσχου, Ευδοκία, Ιάκωβος Μυλωνάς, Ελένη και Σουζάνα Βουγιουκλή

«ΠΟΠ Μαγειρική» με τον Ανδρέα Λαγό | Καλεσμένοι οι Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, Mιχάλης Μόσχου, Ευδοκία, Ιάκωβος Μυλωνάς, Ελένη και Σουζάνα Βουγιουκλή

Η «ΠΟΠ Μαγειρική», η αγαπημένη εκπομπή με τον σεφ Ανδρέα Λαγό, κάθε ημέρα, στις 14:00,  μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ1, μας ταξιδεύει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, αποδεικνύοντας ότι η μαγειρική μπορεί να εκτοξεύσει τις αισθήσεις σώματος και νου.

Για πέμπτη συνεχή χρονιά, η εκπομπή που μας μαθαίνει όλους τους θησαυρούς της ελληνικής υπαίθρου, έρχεται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, με νέες συνταγές, εκλεκτούς καλεσμένους και μοναδικές εκπλήξεις για τους τηλεθεατές.

Ο σεφ Ανδρέας Λαγός, με αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης, καλλιτέχνες, δημοσιογράφους και ηθοποιούς, μαγειρεύει, πλημμυρίζοντας την κουζίνα της «ΠΟΠ Μαγειρικής» με διατροφικούς θησαυρούς της Ελλάδας. Εκατοντάδες ελληνικά, αλλά και κυπριακά προϊόντα ΠΟΠ και ΠΓΕ αξιοποιούνται μέσα από δημιουργικές, ευφάνταστες, αλλά και γρήγορες και οικονομικές συνταγές.

Δευτέρα 8 Απριλίου 2024, στις 14:00

«Λευκά σπαράγγια Νέστου, ελαιόλαδο Χανίων Κρήτης»
Καλεσμένη η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη

Τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2024, στις 14:00, ο Ανδρέας Λαγός υποδέχεται στο στούντιο της «ΠΟΠ Μαγειρική» την style expert, fashion stylist & designer, Αλεξάνδρα Κατσαΐτη. Mαζί μαγειρεύουν δύο μοναδικά πιάτα έχοντας πρώτες ύλες τα λευκά σπαράγγια Νέστου και το ελαιόλαδο Χανίων. Η στυλίστρια των σταρ μας μιλάει για την γιαγιά της που ήταν μοδίστρα και την έκανε να αγαπήσει τη μόδα, τον πατέρα της που αγαπούσε τη φωτογραφία και την μύησε στην τέχνη και πώς από αγοροκόριτσο και πολεμική ανταποκρίτρια που ήθελε να γίνει εξελίχθηκε σε fashion expert.

Τρίτη 9 Απριλίου 2024, στις 14:00

«Κολοκάσι Σωτήρας, μαύρος χοίρος»
Καλεσμένος στην εκπομπή ο Mιχάλης Μόσχου

Την Τρίτη 9 Απριλίου 2024, στις 14:00, ο Ανδρέας Λαγός υποδέχεται στο στούντιο της εκπομπής «ΠΟΠ Μαγειρική» τον γνωστό δημιουργικό σεφ και τραγουδιστή, Μιχάλη Μόσχου. Οι δύο τους μαγειρεύουν μαζί και φτιάχνουν δύο γευστικές συνταγές με κολοκάσι Σωτήρας και μαύρο χοίρο που απογειώνουν όλες τις αισθήσεις. Ο Μιχάλης Μόσχου που σήμερα είναι καταξιωμένος τραγουδιστής και επιτυχημένος σεφ μας λέει για το πώς συνδυάζει τη μαγειρική με το τραγούδι, για την ευκαιρία που του δίνει το επάγγελμά του να ταξιδεύει στον κόσμο και να αφουγκράζεται ταυτόχρονα τις μουσικές και τις γεύσεις κάθε χώρας.

Τετάρτη 10 Απριλίου 2024, στις 14:00

«Γραβιέρα Κρήτης, λούζα Σύρου»
Καλεσμένη η Ευδοκία

Την Τετάρτη 10 Απριλίου 2024,  στις 14:00, η «ΠΟΠ Μαγειρική» και ο Ανδρέας Λαγός υποδέχονται στο στούντιο την γνωστή τραγουδίστρια με την γνήσια λαϊκή φωνή, Ευδοκία. Μαζί με τον καταξιωμένο σεφ φτιάχνουν δύο πιάτα με δύο σπουδαία ελληνικά προϊόντα, την γραβιέρα Κρήτης και τη λούζα Σύρου. Η Ευδοκία μας μιλάει για την αξία του καλού λαϊκού τραγουδιού αλλά και για το καινούργιο της τραγούδι με τον Χρήστο Νικολόπουλο.

Πέμπτη 11 Απριλίου 2024, στις 14:00

«Μανούρι, σκόρδα Βύσσας Έβρου»
Καλεσμένος ο Ιάκωβος Μυλωνάς

Την Πέμπτη 11 Απριλίου 2024, στις 14:00, η «ΠΟΠ Μαγειρική» και ο Ανδρέας Λαγός βρίσκονται στη θέση τους, πιστοί στο ραντεβού τους για να υποδεχθούν τον ηθοποιό, σκηνοθέτη και συγγραφέα, Ιάκωβο Μυλωνά. Μαζί με τον αγαπημένο σεφ, Ανδρέα Λαγό δημιουργούν δύο πιάτα, το πρώτο με Μανούρι και το δεύτερο με πρώτη ύλη, τα σκόρδα Βύσσας Έβρου. Ο ταλαντούχος ηθοποιός μας μιλά για το πώς εμπνεύστηκε την ιστορία της ταινίας του «Η Ζωγραφιά του Θεού» που είναι μια συγκινητική κωμωδία που δείχνει τι αλλαγές μπορεί να επιφέρει σε μια οικογένεια η έλευση ενός παιδιού με αναπηρία και πόσες υπέροχες στιγμές μπορεί να ζήσουν τα μέλη της μαζί του, αν πάνω απ’ όλα υπάρχει αγάπη!

Παρασκευή 12 Απριλίου 2024, στις 14:00

«Γραβιέρα Νάξου, σουτζούκ λουκούμ Κομοτηνής»
Καλεσμένες στην εκπομπή οι Ελένη και Σουζάνα Βουγιουκλή 

Την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024, στις 14:00, η «ΠΟΠ Μαγειρική» και ο Ανδρέας Λαγός έρχονται στην ΕΡΤ1 και μαγειρεύουν τους ελληνικούς θησαυρούς της ελληνικής γης. Αυτή τη φορά ο καταξιωμένος σεφ υποδέχεται στο στούντιο το ελληνικό μουσικό ντουέτο, που αποτελείται από τις αδελφές, Ελένη και Σουζάνα Βουγιουκλή.

Μαζί δημιουργούν δύο πιάτα, το πρώτο με γραβιέρα Νάξου και το δεύτερο με σουτζούκ λουκούμ Κομοτηνής. Οι αδελφές από την Ξάνθη που έχουν ταξιδέψει με τις μουσικές τους στα πέρατα του κόσμου μας συστήνονται και μας δείχνουν τις μαγειρικές ικανότητές τους, ενώ μας λένε πώς αποφάσισαν να ασχοληθούν με την έθνικ και γουόρλντ μουσική.

Γιατί η μαγειρική μπορεί να είναι ΠΟΠ!

#popmageiriki

Παρουσίαση-επιμέλεια συνταγών: Ανδρέας Λαγός
Σκηνοθεσία: Γιώργος Λογοθέτης
Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Σ. Καβαδάς
Αρχισυνταξία: Μαρία Πολυχρόνη
Διεύθυνση παραγωγής: Βασίλης Παπαδάκης
Υπεύθυνος καλεσμένων – δημοσιογραφική επιμέλεια: Νικολέτα Μακρή
Παραγωγή: GV Productions

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Σχολιάστε εδώ