«Η ΜΑΓΙΣΣΑ» Επεισόδιο 71: Το επικό τέλος έρχεται και εμείς περιμένουμε τη συνέχεια με κομμένη την ανάσα!

«Η ΜΑΓΙΣΣΑ» Επεισόδιο 71: Το επικό τέλος έρχεται και εμείς περιμένουμε τη συνέχεια με κομμένη την ανάσα!

– «Θα θες να μου μπήξεις το μαχαίρι στην καρδιά και θα σ’ αφήσω να το κάμεις…»

Τι θα δείτε στο 71ο Επεισόδιο… 
Ο Αντρέι είναι έτοιμος να σώσει τη Θεοφανώ απ’ τα χέρια των Γερακάρηδων, όμως όλα ανατρέπονται απ’ την ίδια τη Θεοφανώ. Ο Κανέλλος καταφέρνει να αποδράσει απ’ τον πύργο, παίρνοντας για όμηρο τον Τζανή και οι ζωές και των δυο κρέμονται πλέον από μια κλωστή.

Οι χειρότεροι φόβοι της Γερακίνας θα επιβεβαιωθούν μετά από μια αποκάλυψη που θα γίνει η ταφόπλακα στον γάμο της με τον Σπήλιο, ενώ η μανία της Κυπριανής θα την οδηγήσει απέναντι στον ίδιο της τον γιο. Η ώρα της αποκάλυψης για τον φόνο του μωρού, έρχεται, αλλά κανείς δεν είναι έτοιμος για να το αντιμετωπίσει. Ο πύργος των Λασκαραίων και των Γερακάρηδων θα γίνουν δυο στρατόπεδα με ανέλπιστούς εχθρούς και συμμάχους και η τελική ώρα της κρίσης καταφθάνει. Η Θεοφανώ είναι έτοιμη να εκπληρώσει την επιθυμία της μάνας της… για εκδίκηση!

Δειτε τα επεισόδια της σειρά ΕΔΩ

Η ιστορία

Μάνη, 1817…

Δύο αντίπαλες πατριές, του Καπεταναίου Λάσκαρη και του Γερακάρη, είναι πια ενωμένες μέσω του γάμου των παιδιών τους. Η εξαφάνιση, όμως, του μόλις 40 ημερών εγγονιού των δύο οικογενειών, θα ταράξει την εύθραυστη ισορροπία της σχέσης τους.

Ποιος κρύβεται πίσω από την εξαφάνιση του βρέφους;

Οι οικογένειες ξεσηκώνονται και ψάχνουν παντού.

Με το πρώτο φως της αυγής, η νεαρή υπηρέτρια των Λασκαραίων, η Θεοφανώ, θα οδηγηθεί από ένα όραμα στις όχθες του ποταμού της Άρνας…

Τι έχει συμβεί; Τι είναι αυτό που θα έρθει στο φως και θα αποκαλύψει καλά κρυμμένα μυστικά από το παρελθόν, που μπορεί να οδηγήσουν σε αλληλοσπαραγμό;

Πρωταγωνιστούν οι:
Έλλη Τρίγγου, Κατερίνα Λέχου, Γιώργος Γάλλος, Τάσος Νούσιας, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Νίκος Ψαρράς, Αναστάσης Ροϊλός, Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, Στεφανί Καπετανίδη, Βασίλης Μηλιώνης, Άρης Νινίκας, Γιάννης Τσουμαράκης, Χριστίνα Χριστοδούλου, Καλλιόπη Χάσκα, Παρθενόπη Μπουζούρη, Γιώτα Αργυροπούλου, Νέστορας Κοψιδάς, Γιλμάζ Χουσμέν, Θεοδόσης Φυλακτός, Παναγιώτης Κατσώλης, Δήμητρα Κολλά, Γεωργία Κυριαζή, Μιχάλης Αφολαγιάν κ.ά.

Στον ρόλο της Κυπριανής η Θέμις Μπαζάκα.

Εκτέλεση Παραγωγής: JK Productions


Σχολιάστε εδώ