Η ΑΕΚ “αυτοκτονεί” – Ο μαχητής ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για τίτλο…

Η ΑΕΚ “αυτοκτονεί” – Ο μαχητής ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για τίτλο…

O ΠΑΟΚ έσπασε την “κατάρα” και η ΑΕΚ δεν λέει να συνέλθει απο τις παθογένειες που εμφανίζει αφού προηγηθεί σε παιχνίδι! Για δέκατη φορά φέτος σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, η ΑΕΚ προηγήθηκε αλλά δεν νίκησε.

Η ” Ένωση” έχασε άνετο προβάδισμα δύο γκολ με δύο αμυντικές αδράνειες σε φάσεις διαρκείας και μαζί την ευκαιρία να πάρει τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ και να βρεθεί στην κορυφή
Αλμέιδα: Οποιος είναι δυνατός πνευματικά συνεχίζει μπροστά κι αυτός που φοβάται ή έχει αμφιβολία μένει πίσω

Ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι είναι έτοιμος για τον τίτλο καθώς όταν βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο με 2-0 βρήκε τρόπο να επιστρέψει. Και σε μια έδρα που στα προηγούμενα τρία παιχνίδια του δεν πέτυχε γκολ σήμερα, σκόραρε δυο φορές και έμεινε ζωντανός και στην κορυφή της βαθμολογίας.

ΓΚΟΛ: 30′ Γκατσίνοβιτς, 49′ Άμραμπατ / 62′ Μπάμπα, 89′ Οζντόεφ
Κίτρινες: 36′ Γκατσίνοβιτς, 61′ Σιμάνσκι, 68′ Βίντα, 71΄Άμραμπατ, 80′ Πόνσε, 84′ Αθανασιάδης / 27′ Μουργκ, 28′ Μεϊτέ, 48′ Ότο, 68′ Μπάμπα, 77′ Ζίβκοβιτς
Κόκκινη: –
Δοκάρι: –

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Ρότα (78′ Σιντιμπέ), Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Πινέδα (86′ Μάνταλος), Γκατσίνοβιτς (86′ Φερνάντες), Ελίασον, Άμραμπατ (72′ Γιόνσον), Γκαρσία (46′ Πόνσε).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ότο (59′ Σάστρε), Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Μεϊτέ, Σβαμπ (66′ Οζντόεφ), Ζίβκοβιτς, Μουργκ (59′ Ντεσπόντοφ), Κωνσταντέλιας, Τόμας (59′ Σαμάτα).

 

&


Σχολιάστε εδώ