Ξανά στο “παιχνίδι” του τίτλου ο Παναθηναϊκός – Μεγάλο ντέρμπι

Ξανά στο “παιχνίδι” του τίτλου ο Παναθηναϊκός – Μεγάλο ντέρμπι

Σε τρία λεπτά και με σκόρερ τους Μπακασέτα – Ιωαννίδη ο Παναθηναϊκός έφτασε στην ανατροπή στο σκορ και στη νίκη επί της ΑΕΚ με 2-1.

Το “τριφύλλι” μείωσε στους τέσσερις την απόσταση από την κορυφή και τον πρώτο ΠΑΟΚ και μπήκε ξανά στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Τι στιγμή που η ΑΕΚ υποδέχεται τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ την ερχόμενη Κυριακή.

Στο πρώτο ημίχρονο είδαμε ένα πολύ καλό, κλασικό αθηναϊκό ντέρμπι με ρυθμό φάσεις, δύναμη και πολλά γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός επέλεξε να αμυνθεί μαζικά και να χτυπήσει την ΑΕΚ στις αντεπιθέσεις και παρολίγο να τα καταφέρει.

Είχε κλασικές ευκαιρίες να διευρύνει το σκορ. και ηγέτες τους Ιωαννίδη και Μπακασέτα.

Μετά το τέλος του ματς ο Φατίχ Τερίμ εξέφρασε την ικανοποίηση του για την αντίδραση που έβγαλε η ομάδα του μετά και την ήττα από τον ΠΑΟΚ, ενώ ανέφερε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα τέρματα στο πρώτο μέρος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τούρκου τεχνικού:

“Ήταν πολύ σημαντικό αποτέλεσμα φέραμε σχεδόν στα ίσα την βαθμολογία, εάν είχαμε κερδίσει τον ΠΑΟΚ θα ήταν ακόμη πιο σημαντικός αυτός ο αγώνας.

Δεχθήκαμε ξανά ένα γκολ που δεν το σκεφτόμασταν καθόλου στο πρώτο μέρος, αλλά αντιδράσαμε καλά, στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να σκοράρουμε περισσότερα γκολ, στο δεύτερο μέρος αντεπιτεθήκαμε καλά, χρησιμοποιήσαμε τις φάσεις σωστά. Με τους οπαδούς μας στο γήπεδο, είμαστε άλλη ομάδα και περιμένουμε τους επόμενες αγώνες”

Μοιραιος παίκτης για την ΑΕΚ ο Μουκουντί.

Πικραμένος δήλωσε ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα σε δήλωσεις του αμέσως μετά το παιχνίδι.

«Μία πολύ πικρή γεύση μου αφήνει το ματς.

Κάναμε δυο λάθη. Δυο σοβαρά λάθη.  Αν κάνεις κάποια λάθη μπορούν να κανουν περίπλοκα τα πραγματα. Έπειτα όταν δεχθήκαμε τα δυο γκολ, κάναμε τα πάντα να ισοφαρίσουμε. Κλείστηκε ο αντίπαλος. Εκτιμώ την προσπάθεια όλων, αλλά δεν έφτασε».

Για την ήττα μετά από πολύ καιρό σε ντέρμπι και η επόμενη ημέρα;

«Θα είναι ίδια η επόμενη ημέρα όπως και οι υπόλοιπες. Περιμέναμε να χάσουμε κάποια στιγμή. Είναι στο χέρι μας να μπορέσουμε να γυρίσουμε την κατάσταση. Την Κυριακή έχουμε αγώνα. Θα πάει μέχρι τέλους. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο από την ευτυχία πριν την ημέρες, εδώ».



Σχολιάστε εδώ