Ποια άθλια συμφέροντα προσπαθούν να ρίξουν τον Μητσοτάκη; Αίσχος! Λες και δεν μπορεί να… πέσει από μόνος του…

Ποια άθλια συμφέροντα προσπαθούν να ρίξουν τον Μητσοτάκη; Αίσχος! Λες και δεν μπορεί να… πέσει από μόνος του…

♣ Ο Κασσελάκης ζήτησε παραίτηση Μητσοτάκη, δί­ωξη Καραμανλή, διπλές εκλογές με διεθνείς παρατηρητές, αλλά… δεν είπε ούτε λέξη για τη Eurovision.

♣ Ενώ στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ προτείνει τις κυβερνήσεις στην Ελλάδα να τις επιλέγουν οι εισαγγελείς των Βρυξελλών. Ο ελληνικός λαός ας παίζει sudoku.

♣ Στην περίπτωση που δεν το έχετε καταλάβει, όλο αυτό το μπάχαλο στη χώρα γίνεται γιατί δεν δίνουν το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό.

♣ Ποιοι άθλιοι έχουν στοχοποιήσει τον πρωθυπουργό; Και ούτε ένας δεν σκαμπάζει από σημάδι!

♣ Το άκρον άωτον της ειρωνείας: Να κινδυνεύει να πέσει ο Μητσοτάκης από τα οικονομικά συμφέροντα που τον έκαναν πρωθυπουργό.

♣ Διπλές εκλογές τον Ιούνιο ζήτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί όχι; Ιδού, σου λέει, τον Μάρτιο είχαμε και Κούλουμα και Καρναβάλια.

Προς Μαξίμου: Αυτό είναι το κακό με τα συμφέροντα. Όσο τα εξυπηρετείς, σε στηρίζουν, όταν πάψεις να τους κάνεις τη δουλειά, σου σκάβουν τον λάκκο!

♣ Πώς είναι σίγουροι στην κυβέρνηση ότι ο Κασσελάκης υπονομεύει βάσει σχεδίου το πολίτευμα; Αποκλείεται δηλαδή να το κάνει από χαζομάρα;

♣ Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο για τον Μητσοτάκη: Να πέσει από μόνος του ή να τον ρίξει ο Ανδρουλάκης; Λέμε τώρα…

♣ Τρεις στους δέκα θα ψηφίσουν στις ευρωεκλογές με κριτήριο τις θέσεις των κομμάτων στα κρίσιμα ζητήματα. Ήτοι: Eurovision, «Survivor», TikTok.

♣ Κι ενώ στην Αθήνα γινόταν χαμός, ο πρωθυπουργός έκοβε βόλτες στον Καναδά. Αυτό είναι που λένε… εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες παίζουν μπιρίμπα.

♣ Συμπτωματικό θα είναι ότι αμέσως μετά τις Απόκριες ο Κασσελάκης ζήτησε πρόωρες εκλογές. Τα Κούλουμα τελείωσαν, τα Καρναβάλια συνεχίζονται.

Βαθαίνει η απόγνωση στη χώρα. 600 άτομα έκαναν αίτηση να είναι υποψήφιοι ευρωβουλευτές με τον ΣΥΡΙΖΑ. Τι έγινε; Δεν τους πήραν στο «Survivor»;

♣ Δεν έχω καταλάβει: ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ τσακώνονται για το ποιος πολεμάει περισσότερο τον Μητσοτάκη ή για το ποιος τον στηρίζει καλύτερα;

♣ Ας μη χάνουν το κουράγιο τους. Εναλλακτικά, υπάρχει και το «Ρουκ Ζουκ»! Η «Γη της Ελιάς»!

♣ Η κυβέρνηση απέτυχε παταγωδώς στα ζητήματα της ακρίβειας, της εγκληματικότητας, της μετανάστευσης. Ναι, αλλά θριάμβευσε στα τάβλι και στο squash.

♣ Ο Κασσελάκης υπερψήφισε την πρόταση μομφής του ΠΑΣΟΚ, αλλά κατηγόρησε τον Ανδρουλάκη ότι έκανε σόου. Δηλαδή, αν δεν συμφωνούσε κιόλας, τι θα έκανε;

♣ Διάβημα στο «Χαμόγελο του Παιδιού» ότι δεν τον αφήνει να παίξει στην τραμπάλα;

♣ Κατά τα λοιπά, η μεν αντιπολίτευση εκμεταλλεύεται πολιτικά την τραγωδία στα Τέμπη, ενώ η δε κυβέρνηση παριστάνει ότι δεν κατάλαβε τι ακριβώς συνέβη.

♣ Αυτό το 38% των Ελλήνων που δεν θέλει για πρωθυπουργό Μητσοτά­κη, Κασσελάκη, Ανδρουλάκη, ποιον προτείνει ε­ναλλακτικά; Κιάμο ή Μαζωνάκη;

♣ Όταν ο Άδωνης είδε, λέει, πρώτη φορά την Μανωλίδου, έπαθε κάτι ο εγκέφαλός του. Και έκτοτε δεν… επανήλθε!

Μπαράζ κλοπών σε φαρμακεία στη Θεσσαλονίκη. Εκεί που έχουν φτάσει οι τιμές των φαρμάκων, μόνο με… διάρρηξη τα παίρνεις!

♣ Μόνο το 17% κρίνει θετικά τον ΣΥΡΙΖΑ ως α­ντιπολίτευση. Δηλαδή, τζά­μπα τρέχει ο Κασσελάκης σε κομμωτήρια, σπα, μπιστρό και γυμναστήρια;

♣ Δεσμεύεται ο Βελόπουλος ότι, αν γίνει πρωθυπουργός, θα καταργήσει τον νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια, θα διώξει τους μετανάστες και θα… χτυπήσει πρωτιά στη Eurovision.

♣ Τέσσερα σενάρια για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία. Τα παρακάτω τρία, τα εξής δύ­ο… αν τελειώσει ποτέ, να μου γράψετε!

♣ Ε, ναι, μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσαμε να έχουμε θανατηφόρο τροχαίο σε σύγκρουση μοτοσυκλετών. Τι άλλο μένει να δούμε; Ναυάγιο με τρόλεϊ;

♣ Πλαγιομετωπική υποβρυχίου με Boeing στην Εθνική Αθηνών-Λαμίας; Παραβίαση κόκκινου από τρένο στην λεωφόρο Κηφισίας;

♣ Για διακίνηση ναρκωτικών διώκεται υπαρχιφύλακας φυλακών. Τι έγινε; Είχε ρίξει τις τιμές και χαλούσε την πιάτσα;

♣ Ζέστη, σκόνη, υγρασία… Από πλευράς καιρού γίναμε Αφρική, σε όλα τα υπόλοιπα το παλεύουμε ακόμη.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ