Ας ελπίσουμε ότι θα καταλάβουν εγκαίρως το λάθος…

Ας ελπίσουμε ότι θα καταλάβουν εγκαίρως το λάθος…

Πρόεδρος της λεγόμενης «Συμβουλευτικής Επιτροπής ‘‘Τούρκων Δυτικής Θράκης’’» εξελέγη μετά τις «εκλογές» της 14ης Μαρτίου και πάλι ο ψευδομουφτής Ιμπραήμ Σερίφ. Στο ΔΣ του άτυπου οργάνου, που ηγείται των σκληροπυρηνικών της μειονότητας, συμμετέχουν οι Ε. Χουσεΐν, Α. Κουρτ και Σ. Χασάν.

Το ενδιαφέρον είναι ότι μετά την «εκλογή» παρατέθηκε δείπνο ιφτάρ, όπου περίοπτη θέση στο τραπέζι καταλάμβαναν οι δύο μουσουλμάνοι βουλευτές της Νέας Αριστεράς. Έχουμε προειδοποιήσει για τις συνέπειες του παιχνιδιού που παίζει η Νέα Αριστερά στη Θράκη, προκειμένου να επιβιώσει πολιτικά, υπολογίζοντας στη στήριξη του τουρκικού προξενείου, ώστε να πάρει όλες τις ψήφους που πριν κατευθύνονταν στον ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτό είναι ένα εξαιρετικά επικίνδυνο παιχνίδι, καθώς όχι μόνο δίνει κύρος και νομιμοποίηση στο τουρκικό προξενείο να παρεμβαίνει στις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας αλλά και γιατί ένα αριστερό κόμμα εμφανίζεται να συνεργάζεται με παρακρατικό μηχανισμό ξένου κράτους για τη χειραγώγηση ελλήνων πολιτών, μελών της μουσουλμανικής μειονότητας… Ας ελπίσουμε ότι θα καταλάβουν εγκαίρως το λάθος τους…

[email protected]

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Διαβάστε τα άρθρα της στήλης  “ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Εξωφρενικών” ΕΔΩ



Σχολιάστε εδώ