Πογέτ: Δεν έχουμε δικαιολογίες, είμαστε σε καλή φόρμα

Πογέτ: Δεν έχουμε δικαιολογίες, είμαστε σε καλή φόρμα

Η Εθνική ομάδα στον σημερινό τελικό των πλέι οφ του EURO 2024 (26/3, 19:00) απέναντι στην Γεωργία πηγαίνει με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις παρότι ο αγώνας είναι νοκ άουτ) και εκτός έδρας. Αυτό υποστήριξε την Δευτέρα, ο προπονητής της “Γαλανόλευκης”, Γκουστάβο Πογέτ, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης.

«Για μένα, όχι γιατί δεν ήμουν εκεί. Μπορείτε να ρωτήσετε τους παίκτες. Για εμένα είναι το πρώτο απέναντι στην Γεωργία. Τους αναλύουμε, ξέρουμε πόσο καλοί είναι. Η καλύτερη ομάδα θα κερδίσει. Έχουμε δουλέψει σκληρά, το ίδιο και η Γεωργία. Και οι δύο ομάδες θέλουν απεγνωσμένα να προκριθούν στο Euro».

Σε άλλο σημείο ο Γκουστάβο Πογέτ στάθηκε στο γεγονόε ότι κανένας παίκτης της Εθνικής δεν έχει βρεθεί σε τελικά μεγάλης διοργάνωσης, εκτός από τον Τζαβέλλα ενώ καταλήγοντας ανέφερε:

 «Πρέπει να είμαστε πολύ καλοί σε κάθε τομέα, να είμαστε καλοί με την μπάλα, οργανωμένοι στην άμυνα, πρέπει να παίξεις το τέλειο παιχνίδι. Ακόμη και οι μισές ευκαιρίες είναι ευκαιρίες, εάν τις κάνουν γκολ θα είναι θέμα για εμάς, πρέπει να είμαστε ακριβείς σε όλα».

Φωτο: ΕΠΟ

 

 


Σχολιάστε εδώ