Ιδέα μου είναι ή από τότε που πήγε φαντάρος ο Κασσελάκης έχουν λουφάξει για τα καλά οι Τούρκοι; Και ο άγριος φοβέρα θέλει… Λέμε τώρα…

Ιδέα μου είναι ή από τότε που πήγε φαντάρος ο Κασσελάκης έχουν λουφάξει για τα καλά οι Τούρκοι; Και ο άγριος φοβέρα θέλει… Λέμε τώρα…

♣ Αν ήταν και το ’74, ούτε που θα τολμούσαν να καταλάβουν την Κύπρο. Μη σας πω ότι θα είχαμε γλιτώσει και την καταστροφή της Σμύρνης.

♣ Ε, αφού η κυβέρνηση τάσσεται υπέρ της πλήρους διαλεύκανσης του δυστυχήματος στα Τέμπη, τι άλλο μένει να ακούσουμε; Το ΚΚΕ να δηλώνει υπέρμαχος του καπιταλισμού;

♣ Τον Κασσελάκη να υπερασπίζεται τα δικαιώματα των straight, τον Βελόπουλο υπέρ του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών, τον Νταλάρα υπέρ της ραπ.

♣ Βορίδης: «Θέλουμε να αποδοθούν οι ευθύνες εκεί που πρέπει να αποδοθούν». Αν κι εφόσον αποδοθούν…

♣ …υπό τον όρο ότι χρειαστεί να αποδοθούν και με την προϋπόθεση ότι θα παραστεί ανάγκη να αποδοθούν.

Κατά τον Γεραπετρίτη, η Ελλάδα παίζει ενεργό ρόλο στις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή. Ναι, κρατάει τσίλιες στον Νετανιάχου!

♣ Αν δεν το καταλάβατε ήδη, για το δυστύχημα στα Τέμπη φταίνε ο Ρονάλντο, ο βασιλιάς Κάρολος και κάτι γιαπωνέζοι τουρίστες.

♣ Από την άλλη, έχεις ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ να λένε ότι η κυβέρνηση προσπαθεί να συγκαλύψει τις ευθύνες της. Αν είναι δυνατόν! Κάνει τέτοια πράγματα η κυβέρνηση;

♣ Η δικαιοσύνη είναι τυφλή, αλλά ενίοτε κλείνει και τα μάτια!

♣ Όποιος έχει καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει με τις εξωχώριες επιχειρήσεις του Κασσελάκη ας το εξηγήσει και στον… Κασσελάκη, για να μην αγχώνεται!

♣ Αλλιώς θα αναλάβει να του το αναλύσει η Θ. Τζάκρη. Με κίνδυνο να ξεχάσει κι αυτά που ξέρει. Μη σας πω κι αυτά που δεν γνωρίζει!

Ιδρύεται, λέει, Παρατηρητήριο Δικαιοσύνης στην Ελλάδα. Το οποίο θα παρακολουθεί από κοντά τη δικαιοσύνη να… κάνει τα στραβά μάτια, όταν κάνει ότι δεν βλέπει!

♣ Ανελέητος… ο Ανδρουλάκης: «Το ΠΑΣΟΚ δεν θα κάνει τον φερετζέ της ΝΔ». Μέχρι μπούργκα και πολύ του είναι του Μητσοτάκη.

♣ Συγγνώμη, αλλά αυτό του Μητσοτάκη «θα πατάξουμε την αισχροκέρδεια» μού θυμίζει την ατάκα της Μάρθας Καραγιάννη «θέλω να φάω τη Βουγιουκλάκη».

♣ Όταν λένε από την κυβέρνηση ότι τα μέτρα κατά της ακρίβειας σταδιακά αποδίδουν, δεν εννοούν τον τζίρο των σούπερ μάρκετ, ε;

♣ Ολοκληρωμένο σχέδιο για τη σωτηρία της χώρας έχουν στο ΠΑΣΟΚ. Οκ. Εντάξει. Καμιά καλή συνταγή για γιουβέτσι έχουν;

♣ Στη Νότια Αφρική έγινε, λέει, ο αρχαιότερος σεισμός στην ιστορία του πλανήτη. Δεν μπορεί, κάποιος πρόγονος του Μητσοτάκη θα είχε περάσει από εκεί.

Τώρα που είναι φα­ντάρος ο Κασσελάκης, ό­σο να πεις, μια εθνική ασφάλεια τη νιώθεις. Ειδικά αν μένεις μόνιμα στο Σαν Φρανσίσκο.

♣ Έξι στους δέκα Έλληνες είναι απαισιόδοξοι για το μέλλον της οικονομίας. Και οι άλλοι τέσσερις τι νομίζουν; Πως την άλλη εβδομάδα θα γίνουμε Ελβετία;

♣ Βέβαιος δηλώνει ο Αλ. Χαρίτσης ότι η Νέα Αριστερά θα κάνει τη θετική έκπληξη. Δηλαδή; Θα κατέβει σίγουρα στις ευρωεκλογές;

♣ Προς κ. Δένδια: Αν ρίχνουμε από μόνοι μας τα αεροπλάνα, τι θα μείνει μετά για να ρίξουν οι Τούρκοι;

♣ Σε απόγνωση ο αγροτικός κόσμος της χώρας. Στη Θεσσαλονίκη, 42χρονος επιτέθηκε σε 25χρονο κρατώντας δρεπάνι! Άντε, και την επόμενη φορά με τσάπα και πριόνι.

♣ Το κακό δεν είναι που στην κυβέρνηση νομίζουν ότι τα πράγματα στη χώρα πάνε όλο και καλύτερα. Το χειρότερο είναι ότι έχουν αρχίσει και το πιστεύουν.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ