«Zari» στη Eurovision από την ΕΡΤ

«Zari» στη Eurovision από την ΕΡΤ

Νέα πρόκληση αποτελεί για την ΕΡΤ μια καλή πορεία στον 68ο Διαγωνισμό Τραγουδιού, που θα διεξαχθεί στο Μάλμε της Σουηδίας στις 7, 9 και 11 Μαΐου. Με τη Μαρίνα Σάττι έριξε ήδη το «Zari» και το τραγούδι έχει δημιουργήσει ήδη αίσθηση στο κοινό της Eurovision στην Ευρώπη για τον ρυθμό του και τις εικόνες της χώρας. Ταυτόχρονα αλλάζει και την εικόνα της, με τον Θανάση Αλευρά και τον Ζερόμ Καλούτα στην παρουσία της, στέλνοντας μηνύματα για μια πολυπολιτισμική Ελλάδα, που σέβεται τις διαφορετικές κουλτούρες.

Το «Zari» κυκλοφορεί από την Golden Records και τη Minos EMI, a Universal Music Company και στις πρώτες τρεις μέρες από την επίσημη κυκλοφορία του είχε πάνω από 3.500.000 συνολικές προβολές στο βιντεοκλίπ, περισσότερα από 1.000.000 Spotify streams και έγινε Νο1 YouTube Trend σε Ελλάδα και Κύπρο.

Ήταν στο Νο1 του ελληνικού Spotify Chart, ενώ η Μαρίνα Σάττι βρίσκεται στο εξώφυλλο των δύο μεγαλύτερων editorial playlists, της New Music Friday Greece και της Hot Hits Greece. Τη μουσική του τραγουδιού συνέθεσαν οι Μαρίνα Σάττι, OGE, Kay Be, Nick Kodonas, Jay Stolar, Gino The Ghost και Jordan Palmer. Tους στίχους στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα υπογράφουν οι VLOSPA, OGE, Μαρίνα Σάττι και Solmeister. Το βιντεοκλίπ σκηνοθέτησε ο Αυστραλός Zac Wiesel.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ

Προβολή σε YouTube, Ράδιο Eurovision και Eurovision Channel για το “Zari”


Σχολιάστε εδώ