Κασσελάκης εναντίον… ΣΥΡΙΖΑ

Κασσελάκης εναντίον… ΣΥΡΙΖΑ

ΠΩΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΘΟΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Να μετατοπίσουν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης από τις ειδήσεις γύρω από την προσωπική ζωή του Στ. Κασσελάκη (γάμος, αγοραπωλησίες ακινήτων, εκδρομές κ.ά.) στις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τα μείζονα ζητήματα θα είναι η βασική επιδίωξη της Κουμουνδούρου το επόμενο διάστημα.

Ενδεικτικό της σοβαρότητας του ζητήματος είναι το γεγονός ότι τις προηγούμενες ημέρες το κόμμα (διά του προέδρου του) παρουσίασε το οικονομικό του πρόγραμμα. Η προβολή που είχε από τα ΜΜΕ, ιδίως τα τηλεοπτικά, ήταν περιορισμένη, καθώς την ίδια στιγμή είχαν να… ασχοληθούν με τη στράτευση του κ. Κασσελάκη, το κούρεμά του, το ταξίδι του συζύγου του στις ΗΠΑ κ.ά. Και ναι μεν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για «εμπάργκο» κατ’ εντολήν της κυβέρνησης, αλλά στην Κουμουνδούρου αντιλαμβάνονται καλά ότι όσο ο κ. Κασσελάκης τροφοδοτεί την επικαιρότητα με ειδήσεις που δεν έχουν σχέση με την πολιτική αυτό θα αποβαίνει σε βάρος των θέσεων και των προτάσεων του κόμματος.

Αυτές θα χάνονται μέσα στην παραφιλολογία και στη ροζ ενημέρωση των τηλεοπτικών σταθμών. Και, δυστυχώς, ο χρόνος δεν λειτουργεί υπέρ τους, καθώς απομένουν λιγότεροι από τρεις μήνες μέχρι τις ευρωεκλογές. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις έδειξαν μικρή ανάκαμψη του ΣΥΡΙΖΑ και ενίσχυσαν τις προσδοκίες για ένα θετικό αποτέλεσμα και τη δεύτερη θέση.

Ωστόσο, η απόσταση που τους χωρίζει από τη Νέα Δημοκρατία εξακολουθεί να είναι χαώδης και θα χρειαστεί σκληρή προσπάθεια προκειμένου η διαφορά να μειωθεί σε βαθμό τέτοιο, που να δημιουργεί ελπίδες για την επόμενη μέρα. Με το πέρας της… στρατιωτικής θητείας του κ. Κασσελάκη το κόμμα θα μπει με όλες τις δυνάμεις του στη μάχη των ευρωεκλογών. Τον Απρίλιο είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθούν δύο περιφερειακά συνέδρια σε Πάτρα και Ηράκλειο και άλλα δύο τον Μάιο σε Θεσσαλονίκη και Ανατολική Μακεδονία – Θράκη.

Όπου, πέρα από την ανάδειξη των μεγάλων ζητημάτων, εθνικών αλλά και τοπικού ενδιαφέροντος, ο στόχος θα είναι η μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση και κινητοποίηση όλων των δυνάμεων του ΣΥΡΙΖΑ.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ