Κάτι περίεργοι θόρυβοι που ακούτε… δεν είναι τίποτα ανησυχητικό… Έμαθαν στην Άγκυρα ότι πήγε φαντάρος ο Κασσελάκης και τρίζουν τα θεμέλια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας… Από τον… πανικό!

Κάτι περίεργοι θόρυβοι που ακούτε… δεν είναι τίποτα ανησυχητικό… Έμαθαν στην Άγκυρα ότι πήγε φαντάρος ο Κασσελάκης και τρίζουν τα θεμέλια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας… Από τον… πανικό!

♣ Το ότι υπάρχει συγκάλυψη για τα Τέμπη, κύριοι της κυβέρνησης, είναι συκοφαντία. Το ότι δεν υπάρχει είναι σύντομο ανέκδοτο.

♣ Με βάση τη ΝΔ, για το δυστύχημα φταίνε ο σταθμάρχης, δύο καθαρίστριες του ΟΣΕ, ο υπεύθυνος του κυλικείου και κάτι περαστικοί γλάροι.

♣ Ενώ, σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, ευθύνονται ο Καραμανλής, ο Μητσοτάκης, η γιαγιά της Μαρέβας κι ένας κουμπάρος τους που πουλάει street food στην Καλαμπάκα.

♣ Δεν αρκεί η Εξεταστική, να κάνουμε και Προανακριτική, λένε από το ΠΑΣΟΚ. Γιατί όχι και μια Επιτροπή για τα Καλλιστεία… Μις Αχλαδόκα­μπος 2024;

♣ Η δε Ελληνική Λύση ζητά να καθίσουν στο σκαμνί Σαμαράς, Τσίπρας και Μητσοτάκης. Επιφυλάσσεται για Παπάγο και Χαρίλαο Τρικούπη.

♣ Μετριόφρων… Μητσοτάκης: «Ξέρω ότι δεν έχουμε κερδίσει ακόμη τη μάχη με την ακρίβεια». Μην τους ακούς, πρόεδρε! Κακοήθειες του ΣΥΡΙΖΑ είναι.

Ένας στους δύο πολίτες δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος με την κυβέρνηση. Ο δεύτερος νοσηλεύεται ήδη! (Με προχωρημένο Al­zheimer…)

♣ Δεσμεύτηκε ότι δεν πρόκειται να καταθέσει τα όπλα και ότι θα συνεχίσει τις παρεμβάσεις. Για να… ανέβουν κι άλλο οι τιμές!

♣ Κακώς στις έρευνες ρωτούν τον κόσμο αν είναι κατάλληλοι για πρωθυπουργοί Κασσελάκης και Ανδρουλάκης. Το σωστό θα ήταν να ρωτάνε αν κάνουν για τη Eurovision.

♣ Διαμαρτύρεται ο Κασσελάκης ότι τα ΜΜΕ δεν προβάλλουν τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Αντί να λέει ευχαριστώ που τις κρύβουν και δεν τον… εκθέτουν.

♣ Με το θέμα της κλιματικής κρίσης συνολικά θα ασχοληθεί ο Αυγενάκης. Ωχ! Μετά τη Θεσσαλία βλέπω να «πνίγεται» Πρέβεζα και Λακωνία. Συμπεριλαμβανομένης και της Λαπωνίας.

♣ Θρίαμβος! Ο Πολάκης όχι μόνο μελέτησε λεπτομερώς το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κατάλαβε και τι ακριβώς προβλέπει.

♣ Καλλιτεχνικά νέα: Ολοκληρωμένο σχέδιο για το περιβάλλον έχει το ΠΑΣΟΚ. Μια νέα εποχή ξεκινάει για τα μούσμουλα και τις μολόχες!

Άσχετοι! Πήραν φαντάρο τον Κασσελάκη στη Θήβα. Ενώ αν τον έστελναν στον Έ­βρο, όσο να πεις, μια τρομάρα θα την έ­παιρνε ο Ερντογάν. Μην σας πω και δύο.

♣ Οι άλλοι προσπάθησαν να διαρρήξουν κοσμηματοπωλείο με… μπουλ­ντόζα! Άντε, και την επόμενη φορά με τανκ ή Mirage 2000.

♣ Εισαγόμενη η ακρίβεια, λέει η κυβέρνηση. Από τα Νησιά Σαμόα. Όχι, απαντά η αντιπολίτευση. Από το Αιγάλεω ήρθε.

♣ Στόχος του Κασσελάκη είναι να φτιάξει, λέει, ένα κόμμα (ΣΥΡΙΖΑ) όπου ο καθένας θα μπορεί να εκφράζει ελεύθερα την άποψή του. Αρκεί να συμφωνεί με τη δική του.

♣ Απειλεί ο Λοβέρδος ότι, αν στις ευρωεκλογές δεν πιάσει το 3%, θα αποχωρήσει από την πολιτική! Και θα ξεκινήσει νέα καριέρα στο modeling.

♣ «Έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια να ικανοποιήσουμε τα αιτήματα των αγροτών», δηλώνει ο πρωθυπουργός. Το ότι δεν τα έχουμε καταφέρει είναι μια μικρή, ασήμαντη λεπτομέρεια.

♣ Δριμύ «κατηγορώ» Ανδρουλάκη κατά των δραστών της επίθεσης σε βάρος του Κασσελάκη. Που δεν τον έδειραν πολύ;

Έξι στους δέκα στις ευρωεκλογές θα ψηφίσουν με κριτήριο την ιδεολογία τους. Και οι άλλοι τέσσερις; Ανάλογα με τις εξελίξεις στο «Survivor»;

♣ Στον ΣΥΡΙΖΑ έκαναν εκδήλωση με τίτλο «Ελληνικό Όνειρο – Ζωή με αξιοπρέπεια». Κρίμα που δεν ζει ο Ν. Ξανθόπουλος, να τον φώναζαν ως guest star.

♣ Ρυθμιστής των εξελίξεων στην Πορτογαλία η Ακροδεξιά. Σκεφτείτε, ε­δώ η πολιτική σταθερότητα να εξαρτάται από τον Βελόπουλο. Προτιμότερο το… χάος!

♣ Καθιερώνεται πριμ παραγωγικότητας για τους δημοσίους υπαλλήλους. Με κριτήριο; Ποιος θα ανεβάσει περισσότερα posts στο Instagram στη βάρδια του;

♣ Τι θα πει γιατί μπούκαρε στην Εξεταστική η Κωνσταντοπούλου; Ξέρετε εσείς καμιά επιθεώρηση χωρίς stand up comedy;

♣ Να προετοιμαστούμε για την επόμενη πανδημία συμβουλεύει ο καθηγητής Σ. Τσιόδρας. Και τι προτείνει ακριβώς. Να κάνουμε προληπτικά… καμιά 40αριά εμβόλια;

♣ Το κακό δεν είναι ότι ο Λοβέρδος σκέφτεται να αποχωρήσει από την πολιτική. Το… χειρότερο είναι που πιστεύει πως είναι στην πολιτική.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ