Ο Μητσοτάκης στη Μάνη

Ο Μητσοτάκης στη Μάνη

[Ανάλεκτα…]

Οι Μανιάτες γιορτάζουν κάθε χρόνο στην Αρεόπολη την επέτειο κήρυξης της τοπικής επανάστασης, που έλαβε χώρα τη 17η Μαρτίου 1821. Στις φετινές εκδηλώσεις θα παραστεί και ο πρωθυπουργός. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να δείξει με την παρουσία του το πόσο τιμάει τους Μανιάτες, τόσο της Λακωνίας όσο και της Μεσσηνίας, που στηρίζουν διαχρονικά την κεντροδεξιά παράταξη, αλλά τελευταία πάγωσαν με το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Το μήνυμα
Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για το συνέδριο της ΝΔ, στις 5 – 7 Απριλίου. Από το κυβερνών κόμμα διαρρέεται ότι εκεί θα είναι στην ουσία και η επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου για την Ευρωβουλή. Τα πρόσωπα που τρέχουν το συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας είναι ο Γιάννης Μπρατάκος, η Μαρία Συρεγγέλα, Στέλιος Κονταδάκης, ο Γιάννης Σμυρλής, ο Θανάσης Νέζης κ.ά.

Τα κονδύλια
Η Σοφία Ζαχαράκη βρίσκεται συνεχώς στην επικαιρότητα για κινήσεις της στο νεοσύστατο υπουργείο Οικογένειας που σχετίζονται με την απορρόφηση κονδυλίων από το Ταμείο Ανάκαμψης. Οι πληροφορίες τη θέλουν να έχει τον δικό της, σημαντικό ρόλο στην αναβαθμισμένη παρουσία των προσώπων του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας.


ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Σχολιάστε εδώ