Ιστορική πρόκριση του Θρύλου στους “8” του Conference League

Ιστορική πρόκριση του Θρύλου στους “8” του Conference League

Απίστευτη ανατροπή και ευρεία νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός που νίκησε την Μακάμπι Χάιφα με 6-1 ανατρέποντας τον 4-1του πρώτου αγώνα.! Πέρασε στους ημιτελικούς του Conference League και την Παρασκευή θα μάθει τον αντίπαλο του.
Τεράστια βραδιά για τον Ολυμπιακό που κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ από το πρώτο ματς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και με τη νίκη με 1-6 στη Σερβία, προκρίθηκε στους «8» του UEFA Conference League!

Οι «ερυθρόλευκοι» στον πρώτο αγώνα είχαν ηττηθεί με 1-4 από τους Ισραηλινούς, όμως με το 1-6 στη Σερβία και συγκεκριμένα στην Τόπολα, μπόρεσε να πάρει μία ιστορική πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο Θρύλος μπήκε αποφασισμένος στην αναμέτρηση από τα πρώτα κιόλας λεπτά, έδειξε πόσο ήθελε αρχικά την καλή εμφάνιση και τη νίκη και στη συνέχεια με υπομονή κυνήγησε και την πρόκριση, η οποία και ήρθε.

Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ρ. Κιν): Μισπάτι, Σαχάρ (91′ Α. Κοέν), Ναχμιάς, Σαμπορίτ, Ρεβιβό (113′ Νταβιτζάντα), Πέρετς, Φαν Όβερεμ (74′ Τούργκεμαν), Κανισόβσκι, Ντάβιντα, Μίλσον (14′ Μπιτόν – 118′ Κίκο Μποντόσο), Ζάχαβι (108′ Γ. Κοέν).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ροντινέι (105′ Κίνι), Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε, Όρτα (82′ Γιόβετιτς), Τσικίνιο, Ποντένσε (102′ Ιμπόρα), Φορτούνης (95′ Μασούρας), Ελ Κααμπί (88′ Ελ Αραμπί).


Σχολιάστε εδώ