Ελληνική εκπροσώπηση από… μειονοτικούς βουλευτές!

Ελληνική εκπροσώπηση από… μειονοτικούς βουλευτές!

Άρχισαν να επαναλαμβάνο­νται παράξενα πράγματα στη Θράκη. Μάθαμε, λοιπόν, από το πρακτορείο Αναντολού ότι στο Διπλωματικό Φόρουμ της Αττάλειας, έναν θεσμό που χρησιμοποιεί η Τουρκία για να προβάλλει τον «πρωταγωνιστικό» ρόλο της στη διεθνή διπλωματία, υπήρξε και εκπροσώπηση από την… Ελλάδα.

Φανταστήκαμε ότι κάποιος υπουργός ή υφυπουργός θα συμμετείχε, για να προβάλει και τις ελληνικές θέσεις σε αυτό το Φόρουμ. Και όμως, διαβάζοντας το δημοσίευμα, διαπιστώσαμε ότι η ελληνική εκπροσώπηση έγινε από τους δύο μειονοτικούς βουλευτές της Νέας Αριστεράς, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ και Οζγκιούρ Φερχάτ, οι οποίοι πήραν μέρος σε μια συζήτηση με θέμα «Ο ρόλος των κοινοβουλίων στην προώθηση της ειρήνης και της ανάπτυξης».

Ποια ήταν τα κριτήρια;
Θα θέλαμε να μάθουμε με ποια κριτήρια επελέγησαν οι δύο βουλευτές ώστε να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα σε αυτό το Φόρουμ, που διοργανώνεται από τον πιο σκληρό πυρήνα του τουρκικού βαθέος κράτους. Και, επίσης, θα ήταν χρήσιμο η Νέα Αριστερά να δηλώσει εάν γνώριζε για τη συμμετοχή των βουλευτών της σε αυτό το Φόρουμ προβολής της τουρκικής προπαγάνδας, όπου ένα εκ των τιμώμενων προσώπων φέτος ήταν ο κατοχικός ηγέτης του ψευδοκράτους Ερσίν Τατάρ.

[email protected]

ΤΟ ΠΑΡΟΝ


Διαβάστε τα άρθρα της στήλης  “ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Εξωφρενικών” ΕΔΩ
Φωτο: facebook.com/AntalyaDF


    No feed items found.


Σχολιάστε εδώ