LIVE streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός AKTOR | Euroleague

LIVE streaming: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός AKTOR | Euroleague

Παρακολουθήστε τον αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός AKTOR για την  EuroLeague 29η αγωνιστική

Aκούστε ΕΔΩ – sport-fm

Aκούστε ΕΔΩ – ΕΡΑΣΠΟΡ

Ακούστε ΚΑΝΑΛΙ ΕΝΑ

Παρακολουθήστε τηλεοπτικά από την Novasports Prime

Μπαρτζώκας: «Ελπίζω να παίξει ο Γουόκαπ – Παιχνίδι με ιδιαίτερη βαρύτητα»

«Είναι ένα παιχνίδι με ιδιαίτερη βαρύτητα, όπως όλοι καταλαβαίνουν, και κυρίως για εμένα λόγω του γεγονότος ότι πλησιάζουμε στο τέλος της κανονικής διάρκειας», τόνισε ο προπονητής των «ερυθρολεύκων», Γιώργος Μπαρτζώκας και συνέχισε: «Είχαμε και έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα με ομάδες που έχουν στόχους, για να φτάσουμε να έχουμε καλές πιθανότητες για τα πλέι οφ. Κάναμε τρεις μεγάλες νίκες στο Μόναχο, την Βαλένθια και το Κάουνας.



Επίσης, επικρατήσαμε της Βίρτους εδώ, μιας ομάδας δύσκολης χωρίς τον Γουόκαπ. Τώρα, πάλι έχοντας προβλήματα τραυματισμός, θέλουμε να επικρατήσουμε μιας ομάδας που είναι πάνω στην βαθμολογία από εμάς. Είναι χωρίς αμφιβολία πολύ καλή ομάδα. Το αποδεικνύει η θέση της. Είναι αυταπόδεικτο πως οι άνθρωποι εκεί έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά. Θα είναι ένα ακόμη δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι για εμάς, χωρίς να είναι για εμάς οι καλύτερες δυνατές συνθήκες όσον αφορά στην προετοιμασία μας. Αλλά είμαστε σε μια καλή κατάσταση και πιστεύουμε πως έχουμε σοβαρή τύχη να κερδίσουμε» είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Αταμάν: «Σημαντικό παιχνίδι και για τους δύο»

“Αν σκεφτείτε πως απομένουν μόλις έξι αγωνιστικές κι έχουμε μόνο μία νίκη διαφορά, θα είναι σημαντικό και για τους δύο η νίκη. Θα είναι σημαντικό, όχι μόνο για την τετράδα, αλλά και για μια θέση στην εξάδα και την απευθείας πρόκριση στα playoffs” ανέφερε ο Εργκίν Αταμάν αναφορικά με το αν ο νικητής του ντέρμπι θα πάρει το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.

“Όσο για το αν ο νικητής του ντέρμπι θα πάρει το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs, σημείωσε: «Έχουμε ακόμη έξι αγώνες. Αύριο είναι ο πρώτος εξ αυτών. Για μας θα είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε πολλά παιχνίδια. Δεν ξέρω πόσα ακριβώς. Αλλά νομίζω πως πέντε νίκες θα μας κρατήσουν στην πρώτη τετράδα.

Κάθε αγώνας είναι δύσκολος, σίγουρα. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και ένα από τα δυσκολότερα εκτός έδρας παιχνίδια είναι αυτό με τον Ολυμπιακό. Όχι μόνο γιατί είναι ντέρμπι, αλλά κι επειδή είναι μια πολύ καλή ομάδα, που παίζει πολύ καλά. Βλέπω τους αγώνες του, παίζει με πολύ καλή οργάνωση, με σπουδαίο mentality. Για καμία ομάδα της EuroLeague δεν είναι εύκολο να έρθει εδώ και να κερδίσει. Εμείς όμως το έχουμε ήδη κάνει στο Πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουμε να το επαναλάβουμε στον αγώνα που είναι πολύ σημαντικός και για τους δύο.” κατέληξε.



Σχολιάστε εδώ